/i/Tespit

  1. 126.
    +1
    özledim < 3
    ···
    1. 1.
      -1
      kimi özledin amk bide niye kalp atıyon
      ···
    2. 2.
      -1
      ananı özlemiştir tarzancım, maksat bilirsin, gibilmeye doyulmuyor dıbına kodumun sidiklisi < 333
      ···
    3. 3.
      -1
      yan hesaba mı geçtin :D
      ···
    4. 4.
      0
      yok kanserdeş, ananı yan kulvardan hoplatıyorum :D
      ···
    5. 5.
      -1
      rhapsody ananı bitireyim huur evladı.
      ···
    6. 6.
      0
      ulan bende diyorum niye bildirim gelmiyor. sözlüğün radarları bile huur çocuklarını görmez oldu ahahahahah. gibime acı biber sürer, ananın ağzıyla amcığını dağlarım bak.
      ···
    7. 7.
      +1 -2
      huur çocuğu ŞLSDiGDFiŞHLDFGJMŞiDLSFAJFPŞLASH
      ···
    8. 8.
      +1 -1
      bak bak nasıl hoşuna gidiyo muallaktorun asdkasdklşasdklşsakşdşasdjklşalşdasşdklşsaklda. şşşşşşşt lan, alfredo, sana diyorum. bak hele bak bak. haaaaaaağk püüüüüüüüğğ ananın am dudaklarını ısırayım. lemur suratlı huur çocuğu. müren balığı gibi dudakların var gibimi vereyim de vatoz gibi vakumla beheyt huur çocuğu. bak hele bak bak, şekle şemale bak. kürdan fizikli huur çocuğu. kafanı kokonat gibi ezerim bak. mevlana gibi bir elimi havaya kaldırırım, diğerini ananın dıbına daldırırım. delirtme beni, ananı dönme dolap gibi giberim dıbına kodumun ebü süfyan kılıklı huur yavrusu seni. ananın dıbına davulun tokmağını vurdum mu zurnam şaha kalkar beheyt ulan dıbına kodumun evladı. ananı sahurdan iftara kadar 56 posta müezzin gibi inletirim, dıbına kodumun evladı.
      ···
    9. 9.
      -1
      diğer hesabında olduğundan bildirim gelmiyor olabilir mi anasını gibtiğimin tarzanı.
      beri bak beri ananı giberim valla ha :D
      ···
    10. 10.
      -1
      sönmezi mi taklit ediyorsun lan şimdi de gibik, özgün ol demedim mi lan sana köpek ahahah. laga luga yapma ananın dıbına ütü basarım, zütten bacak huur evladı seni. elini zütünü sokarım sürahi gibi dolaşırsın dıbına kodumun yardakçısı. ananı mount and bladede ki çapulculara gibtiririm. tatava yapma ananın yumurtalıklarını alır iki yumurta kırar tavada yumurtalı sucuk yapar ekmek banarım dıbına kodumun evladı. ananın regl kanını anlıma sürer, ocağına hücum ederim dıbını evveliyatını gibtiğimin fukara pekekenti.
      ···
    11. diğerleri 8
   tümünü göster