/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    -2
    Evet Beyler Sene 2011 Bulundugumuz ilin iyi bir Anadolu lisesini kazanmiş liseye gectigi icin gotu tavana vuran bir ergenim. Ilk Hafta Almanca dersini gordukten sonra gecirdigim şok ve akabinde Bayan hocayı merakla bekleyişim dün gibi hatirimda..

    Neyse, Hoca derse bir geldi beyler Afetül devranül Muhteşemül bir Karı 33 Yaşında bakımlı tam bir milf amk. Benim cavuş hazir ola gecti atak yapmayı bekliyo zaten tum hocalar 50 Yaş ustu kodumunun okulunda. O andan itibaren playboy uz ya amk ben bu kariyi nasil giberim diye kafamda turlu turlu planlar yapiyorum..

    Ikinci Doneme gectik performans odev konusu veriyo hocalar benimde aram çogu hocayla iyi Almancacıyla daha bir iyi kaynaştık artık muhabbet ediyoruz bana ödev konusunu verdi Almanca Yemek tarifi yapip gelip anlaticam amk bende dedim hocam içli kofte olsun benim odevim yaziyim yapilisini hatta getiriyim burda yiyin sizde dedim(Bir insanin içli Köfteyi geri cevirme ihtimali olamaz amk).

    Ben vejetaryanim canım anlaticaksinda malesef dedi hay amk dedim icimden gibe gibe yapacaz o sirada zil çaldı arkadasla ciktik koridorda yavas yavas yuruyoz;
    B=Ben
    O= Onur(Arkadas)

    B=Kanka almancacı vejetaryanmis ya
    O= O zaman kocasi bunu nasıl gibiyo lan ahauahu
    B=Ahagshu amk bamya et degilki ahauahu
    Lan tam bunu dedik amk ikimizin kafayada şaplağı bir koydu Almancacı arkamizdaymis amk karisi bizi disipline verdi yarra yedik amk mahkemeye vermektem zor vazgecirdik atıldık okuldan amk kahpe mudur atmaya bahene ariyodu zaten.

    ilk zamanlar okuldan atilan bilim adami oluyo diye kendimi avutuyodum bi gib olmadi amk 3 Keredir Ygs ye giriyoz.
    ···
   tümünü göster