/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    0
    Evet beyler, sozde devletin pacavrasinin ulkemizin baskenti dahil her yerde dalgalanmasini istiyorsaniz evet diyin! Ama unutmayin o sehit olan yigitleri sirf bu bayrak bu ulkede asilmasin diye!!

    http://www.sesimiztrabzon...bayragi-cekildi_e809c.jpg

    Evet beyler, eger ypg pkk nin ulkemize halalar esliginde girmesine goz yuman her firsatta kandirilan birine bu kadar yetki vermek istiyorsaniz evet diyin!!

    http://www.internethaber....ye-gec%CC%A7is%CC%A7i.jpg

    Evet beyler, zamaninda fetoyle kol kola kul hakki yiyenlere, devletin her yerine bunlarin kadrolasmasina izin veren, karsi cikan askerleri ergenekonla iceri atan devletin en gizli bilgilerinin oldugu kozmik odasinin butun kayitlarinin birebir kopyasini amerikan usagi fetoye israile veren bir meczupun daha da cok yetkili olmasini isyorsaniz EVET!!!

    https://3.bp.blogspot.com...-gulen-karsilasabilir.jpg

    EVET beyler, eger cocuk gibi her onune gelenin kandirdigi, her turlu milliyetciligi ayaklar altina alan, ulkenin kurucu liderine ayyas, sehide kelle diyen bu zata daha da cok imkan vermek istiyorsaniz gidin verin anasini satayim. Basin evete gorun ebenizinkini tersten. Eger hala evet diyebiliyorsaniz helal olsun daha da bir gibten anlamazsiniz siz.

    http://fotocdncube.gazete...0520131716188337134_3.jpg

    http://scontent.cdninstag...jk1ODQ3NzE1MTI0Ng%3D%3D.2 (alin amk. arkadaki apo fotosunu bir yerinize sokarsiniz.)

    https://store.donanimhabe...4d7b8f555ecd67c69ef7d.jpg (alin cocuk katili apo pici(hani su bahceli sayesinde idamdan donen) bakin ne demis baskanlik icin.)

    Alin amk alin daha tonlarca vatan hainligi bunlarin devamini istiyorsaniz basin evete.
    ···
   tümünü göster