/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +4
    hayırlı babalar arkadaşlar...

    ergenlik başınızda duman bütün bir yıl boyunca karı kız derdinden ayyaş köpekler gibi sokaklarda sürttüğünüz için karnenizde çok sayıda zayıf notu gören babanız aklınız başınıza gelsin hani oğlum bu başıboşlukla günü gelince şükrübey metrobüs durağı girişinin orada taravestilikler yapmasın diye sizi mahalle terzisinin yanına çırak olarak verir. terzi dükkanında tüm gün boyunca müşterilerin depozitolu kolalarını getir zütür yapıyor, kazandığınız üç beş kuruş parayla da mavi lark alıp numunelerin koyulduğu arka odada sigaranızı tüttürürken telefondan etek altı görüntülerine bakıp 31 çekmemek için kendinize hakim olarak nefsinizi terbiye ediyorsunuzdur.

    yine bir gün arka odadaki plastik banyo taburesinde oturup depozitolu kola içerek hayatı sorgularken dükkanın kapısındaki süsten şıngır mıngır sesler gelir, kadın sesi duyunca anahtar deliğinden bakarsınız ki ustanız yerinde yoktur. hemen odadan dışarı çıkıp yılların elemanıymış gibi buyrun yardımcı olalım yengeah dersiniz ama kadına gereken ipliği raftan alırken heyecandan elleriniz titrer. elbisesinin göğüs kısmına da hafif bir dekolte açılacaktır, neyse ya ne olacak hallederim şimdi diye içinizden geçirip makası daldırırsınız ki dekoltenin sadece meme çatalını göstermesi gerekirken memeleri baştan aşağı gösterecek hale gelir. kadın naptıııın sennn diye başlayıp sizi bir güzel azarlar dün akşam kocasıyla kavga etmiştir tam yer ararken size patlamıştır, o ara ustanız da gelir bir de ondan fırça yersiniz.

    tüm bu olanlar gururunuza dokunur, ağlamamak için kendinizi tutarak tek bir söz etmeden dükkandan çıkar, yol boyunca yaşananları aklınızdan geçirip keşke şöyle deseydim keşke bunu yapsaydım diye kendinize kızarsınız. evin sokağına geldiğinizde burnunuza mangal kokuları gelir amk yine mangal yapıyo birileri pipim şişmez inş bana da verseler diye iç geçirirken dumanların sizin evden yükseldiğini görürsünüz. hemen koşarak dış kapıyı açıp bakarsınız ki babanız konu komşuyu toplamış mangal partisi veriyordur. sizi görünce niye geldin erkenden biz seni beklemiyorduk hehe deyip elalemin gözünde istenmeyen adam imajı çizmenize sebep olur. sonra dobi erman köpeğinize elden köfte yedirip, hadi neyse sen de gel kokmuştur deyip tabağa bi iki parça et koyduktan sonra yere bırakır. gözünde it kadar değeriniz yoktur yani.

    yemeğinizi yedikten sonra her ne kadar uyuz olsanız da ellerine sağlık bıbıcım dersiniz ki heh yedin mi yemeğini? umarım dayağa yer ayırmışındır. terzi aradı sen gelmeden önce her şeyi biliyorum deyip kemerini çözdüğü gibi eline alıp elalemin önünde kırbaçlamaya başlar. tam böyle acıdan bayılma eşiğine geldiğiniz sırada anneniz garib aneyiniz vücudunu kemere siper edip yeter vurma çocuğa vuracaksan bana vur. vur banağğhhh ahhh der, babanız gözü dönmüş şekilde kemeri annenize savuracağı sırada birden doğrulup bileğinden tutar sezercik gibi vuyma anneme dersiniz. o ara babanızın rage bar'ı boşalır, kendine gelir ama artık tüm mahalleye rezil olmuşsunuzdur.

    ağlayarak odanıza koşar, moralim biraz düzelsin diye bilgisayardan vpn gerektirmeyen bir ferre siteye girip üç dakikalık ferre bakınırsız çünkü erken boşalma probleminiz vardır ve en fazla iki buçuk üç dakikada yelkenleri suya indiriyorsunuzdur. senaryolu, uzun ferre açıp daha muhabbet esnasında güme gitmeye hiç niyetiniz de yoktur. tam böyle hmm şu manita güzele benziyor dur bakalım ne çıkacak derken yanlışlıkla yanındaki videoya tıklatırsınız. neyse bunda da vardır bi hayır deyip izlemeye koyulursunuz ki bir anda şehadet parmağınızla ekranı gösterip bu adam benim babamm sekiz köşe kasketiyle omzunda sakosuyla hey hey hey diye şarkı söylersiniz çünkü ferredaki adam babanızdır, nedense başa kasket takmış omzuna da sako atmış, önündeki kadına medcezir yapıyordur.

    tam laptop'un ekranını şak diye indirip babaya şantaj yapmaya gidecekken bi bakarsınız önündeki kadın da hiç yabancı değildir, hemen yüzüne zoom yaparsınız ki videodaki kadının ilkokul öğretmeniniz nurbanu hanım olduğunu fark edersiniz. o zaman veli toplantılarına neden hiç annenizin gitmeyip her seferinde babanızın gittiğini anlar, ilkokuldaki notlarınızın esrarengiz bir şekilde yükselmesinin sebebinin bu olduğu kanaatine varırsınız. neyse şimdi son çare olarak kullanalım nurbanu hocanın üstümde emeği büyük hem kocası da albaydı vurur falan kadını olayla ilişkim çözülürse beni de hapse atarlar diye düşünüp siteden silinme ihtimaline karşı videoyu bilgisayara indirip vay baboo klasörüne kaydeder, işi garantiye almak için flash diske de atıp ellerinizi karasinek gibi ovuşturduktan sonra semaya doğru göz kırparsınız...
    ···
   tümünü göster