/i/Tespit

  1. 1.
    +4 -5
    evet gençler... bugünkü konumuz, kürtlerin neden hain bir ırk olduğu olacak. size bunu bir türkçü olarak kendi çerçevemden anlatmaya çalışacağım.

    şimdi gençler, öncelikle biz Türk' üz (Türk kanı taşıyanlar için söylüyorum tabi). Gücümüzü damarlarımızda akan kandan ve tarihimizden alırız. savaşçı bir milletiz. bunu türlü kesimler barbarlık diye tabir etse de, savaşçılığımızla nam yapmış bir milletiz işte ne dersen de... yazılı değil sözlü örflerimiz var kanun niteliğinde. bu ananelerimize de sıkı sıkıya bağlıyız. hatta bu kadim örflerin pek çoğunu islamiyeti kabul ettikten sonra bile uygulamaktan çekinmemişizdir. bu da bizi araplardan ve arapsılardan ayıran en önemli özelliğimizdir.

    şimdi gelelim, kürtlere... efendim kürtler ne zaman ortaya çıktığı net olarak belli olmayan ama sorsan, 5.000 veya 10.000 yıldır dünyada var olduğunu sanan bir ırktır. 10.000 yıldır var olsa bile neandarthal yaşamlarından sapiens yaşama hiçbir vakit geçemediğini düşündüğüm bir güruhtur, ama ben bu kısmı geçiyorum.

    tezimizin esas konusu şöyle, feodal yaşam usullerini dünyadaki değişimlere ayak uyduramayıp hiç bir vakit terk etmemiş bu ırk, her daim 3 kuvvetli mücadele kaynağının arasında kalmıştır. nedir bu kaynaklar? araplar, türkler ve farslar...

    evet... güneyinde tüccar araplar, doğusunda sanat ve edebi yönden kuvvetli farslar ve kuzeyinde de savaşçı türklerin arasında kalmış ve etkileşimde olduğu bu milletlerin, bahsettiğim 3 özelliklerinden hiç birinde kuvvetli olamamış bir ırktır kürtler. bunlarla yıllar boyu iyi geçinemediği gibi, hepsine de içten içe kin ve nefret de beslemiştir. hatta yeri geldiğinde bu milletlere ihanet etmekten de geri durmamıştır. bu milletlere karşı beslediği nefret yüzyıllarca genetiğine işlemiş ve maalesef ki günümüz dünyasında da bu genlerin oluşturduğu kromozomların vücut bulmuş hallerini seyrediyor hale gelmişiz biz de.

    evet gençler, işin özü aslında budur. bu genetiğe sahip olan ve yıllardır bu üç millete ve yine bu milletlerin sahip olduğu özelliklere hep gıpta ile bakıp kin kusan bir ırk, gelin görün ki hiç bir vakit de devlet yönetme kudretine sahip olamamıştır. aslında bu da bir nefret sebebidir çünkü sürekli yönetilmiştir, idare edilmiştir. işte yukarıda saydığım sebepler ile de yönetildiği devletlere hep hıyanet içinde olmuştur. bugün de değişmemiştir bu durum.

    peki bunun önüne geçilebilir mi? bu ihanet nasıl durdurulabilir?

    bence bu durum pek mümkün değil çünkü olaylar tamamen genetik mefhum dahilindedir. ve değişmeyecektir...

    yapılması gerekenler türkçü bakış açısına göre nedir onu da daha sonraki yazılarımda görebilirsiniz.

    son söz;

    TTK! Saygılar...
    ···
   tümünü göster