/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +229 -45
    bir hal aldı. bakıyorum da etrafıma, yıllar yılı değişen bir profil var gençlerde. duvar yazıları bile artık değişti. o askere giderken, "bekle beni anne 18 ay sonra burdayım" veya "90/2 devler dönecekler bilmem kaç gün sonra buradalar" şeklindeki yazılar bile artık türkçü devrimci sloganlarla duvarlarda. arabalarda göktürkçe yazılar, atsız imzaları... kitap satan büyük dükkanlarda bile, üniversite lise öğrencileri atsızın kitaplarının başında...

    dolayısıyla türkçülük artık giderek artan bir ideoloji halini aldı. insanlar hatta bizzat gençler, inanmadıkları demokrasinin tarafı olmaktan bıktı. ve en önemlisi de ne biliyor musunuz; bu andaval tipli, siyasette dönmekten nesrin topkapı olmuş akp li zevatın yapmadığı gibi okuyorlar... evet, okuyorlar... kendilerini memleketin sahibi sanan komünist tayfanın her daim övündüğü okuyup araştırma lügatı artık türkçü gençler için de geçerli.

    ben umutluyum beyler... türkçü gençlik er geç kazanacak. siz bakmayın orda burada atılıp tutanlara, türkçülüğün, mustafa kemal in, atsız ın eserlerini her yerde görmekten gerçekten övünç duyuyorum.

    tanrı türkü korusun ve yüceltsin!!!
    ···
   tümünü göster