/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2706 -83
    Çıldırıcam amk. Bu ülkedeki algı aynen böyle. Kızlar ile erkekler normal arkadaş olamaz, illa erkeklerin cinsel güdü içerisinde olması ve kızlarla sadece gibişmek için ilişki kurmaları gerekiyor. Peşin hüküm bu. Ülkenin yüzde ciksenindeki bilinç bu, yıkamıyosun bu bilinci.

    Geçen yaz, halamların evinde 19 yaşında bi kız ile tanıştım. Kız çok tatlı, hanım hanımcık bişeydi. Aynı mahellede yaşıyorlarmış, daha önceden nasıl denk gelmemişim diye şaşırmıştım zaten. Yazın sıcağında canım sıkılıyor tabi, oyalanacak, muhabbet edecek arkadaş arıyorum. Neden bu kızla zaman geçirmiyim ki diye düşündüm. Gel zaman git zaman ben bununla biraz muhabbet kurdum. Arayı ısıtmak için ataklar yaptım ama bu hep çekingen davranıyordu, bana güvenemiyordu.

    Bi gün iyice cesaretimi toplayarak buna biraz çıkıştım nedir bu tavırların, muhabbetimiz iyi, güzel vakit geçiriyoruz, neden bana kötü biriymişim gibi güvensiz davranıyosun, araya neden mesafe koyuyorsun? dedim. Bu erkeklere güvenemiyorum, onlar hep cinsellik düşünüyor, zaten birbirimizi yaz sonunda bi daha göremeyebiliriz, falan filan diye klagib Türk kızı gibi zırvaladı. sizin zihniyetiniz batsın, erkek ile kız normal arkadaş olamaz mı yani? illa arada cinsellik olması şartı mı var! diye atarlandım. Kız duygulandı tabi, gel zaman git zaman güveni arttı. Böyle bi kaç gün daha bu muhabbet döndü durdu. Zamanla hareketlerime bakarak bana iyice güven duymaya başladı..

    Sonuç olarak yaz sonunda bu kızı ayarlayıp gibtim.

    Eğer başlıktaki gibi bi düşünceleri var ise haklılar, bu taboo üzerinden gitsinler.
    ···
   tümünü göster