/i/Yazılım

Umuyoruz ki geleceğin yazılımcıları bu altinciden çıkacak!
  1. 1.
    +38 -3
    panpalar (bkz: çok işinize yarayacak bir youtube eklentisi) bu arkadaştan yola çıkaraktan, hayatımızı kolaylaştıracak eklentileri birbirimizle paylaşalım diyerekten açıyorum bu başlığı. eklentilerin adını tam olarak yazın ve bir veya birkaç cümle ile açıklayın lüffen.
    daha sonra buradaki entarilerden çalıp başka başlık açcam (referans olarak eklentiyi yazan panpanın entarisini göstercem lan tamam vurmayın)

    AdBlock
    bilmeyeni taşlıyorlar. yutupta reklam izlemek istemiyo musun? ferre izlerken sağdan soldan durmadan uçan kaçan reklamlardan bıktın mı? dizi/film izleyeceğin sitede play butonunu mu bulamıyosun? adblock tam senlik.
    bi ara bu adblock'un sitesinde şey yazıyodu. "dıbınakoduklarım siz reklamsız internette takılın diye işimden çıktım. bi fifti sent ateşleyin de yolumuzu bulalım".

    JSONView
    yazılımcı panpalar daha iyi bilir, kontent tayp'ı aplikasyon/json olan bi sayfayı açtığınız zaman size json'ı yakışıklı gösteriyor.

    ZenMate
    ferre izlemek için kullanıyorum. ülkecek vpn ile çok içli dışlıyız ondan sıfırdan açıklamaya gerek yok. zaten oçlar paralı falan yaptıydı geçenlerde.

    ColorZilla
    frontend ile uğraşırken kullanıyodum, eğer bi siteden bişeyler çalıyosam bu plugin ile sitedeki renkleri çalıyodum. öyle css ten gir firebug'dan çık falan çok uzun geliyodu.

    Advanced REST Client
    benim gibin rest api falan yazan panpaların ille ihtiyacı olmuştur. headerları efenimesöyliym post datasını falan tanımlayıp apilere istek yapabileceğiniz bi ekştenşın
    ···
   tümünü göster