/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +60 -19
    Senin gibi çomarları görünce deliriyorum. Ulan muallak muallak,bak şimdi,ÖSO komutanı Türkiyede ki suriyeli erkekleri savaşa çağırdı. Hadi gitseler ya ? Gidemezler. Çünkü burada ekmek elden su gölden. Bak 102 yıl önce dedelerimiz bu vatanı bize emanet ettin dıbına koduğum oğlu. Torunlarim daha iyi yaşasın dedi, ermeni,kürt, yunanlar tarafından baskıya ugramasın dedi.

    Hem huur çocuğu sen şehitlerimizin mutlu olduğunu nerden biliyorsun lan ? Sırf burda olduğu surilere yardım ettiği için şehit oluyor onlar. Demi çok mutlulular zaten,20 yaşında anne özleminini giderememiş birisi şehit olduğu için çok sevinir. Muallak muallak konuşma arap kişilikli.
    ···
    1. 1.
      +3 -1
      HUUR EVLADI orda tek Türk askerleri savaşmiyo arap sever deilim ama bu politika cok dogru anani giberim bos yapma liseli
      ···
    2. 2.
      +1
      Kürt ne alaka mk zaten Çanakkale ve kurtuluş savaşında Kürt Türk beraber savaştı
      ···
    3. 3.
      0
      @2 neyi dogru soktumun malı lavuklar burda dilensin diye benim vatanımın evladı şehit düşüyorsa orda bir yanlış vardır
      ···
    4. 4.
      0
      @2 gelmiş burda anancılık yaparak yaşinı belli ediyor. Küçük kardeşim, sana diyeceğim tek şey, eğer artık her yerde arapça yazılar yazılıyor ise, eğer ben her yerde araplar görmek zorundaysam, kusura bakma ama senin zihniyetini gibeyim. Benim askerimi, benim abimi ben orada şehit olurken görmek zorunda mıyım lan ? Ama senin gibilere laf anlatılamayacağı için daha fazla yazmıyorum.

      @3 Dostum o kısımda haklısın.

      @4 Ona bakılırsa sen " Salças bordoberelileri hiç terörist kalmicak yiaaaaa" diyen bir zihniyete de sahipsin. Ona bakılırsa benim askerim ölüyor püşt herif, eyvallah bu vatanında şehit olsun,ama gidip suriyede şehit düşüyor. Bunun bana mantıklı açıklamasını yapsana ?
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster