/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
  1. 1.
    +1 -3
    Google play indirmesi 100binlerdeyken (daha o zamanlar Xperia J var elimde uni hazırlık ilk androidim) keşfedip ara ara silip tekrar indirdiğim oyundur.

    Oyun 2 boyutta olmasına karşın, benim gibi gökyüzü aşıklarınin hosuna gittiğini/gidecegini düşünüyorum.

    Zira biplane'den helikoptere, b2 spirit'ten blackbird sr71'e kadar farklı model ve sınıf uçakları marka model ismi vermeden küçük küçük çizip koymuşlar.(benim hatun sr71 ben b2 hastasıyım. böyle hastalıklı bi çiftiz)

    Neyse oyun basit. sacma uzun animasyonlu jenerikler öldün vuruldun gibi ağıt yakmalar beklemeler yok. puanina göre uçağını al bas başlasın.

    Puan demişken oyun ota taka puan veriyo zaten size istersen video izle daha iyi ucagi al. Ben fantezi yapip tüm uçakları denemek için oynuyordum ilk indirdiğimde simdi rasgele.

    Puan demişken en sevdigim puan getirisi olan şey caps'te gördüğünüz roketleri birbirine carptırmak. 2li 3lü combo yapabilirsiniz. bunlarin çizdiği yörüngeleri zaten gösteriyor oyun. 2 boyutlu tahmini momentumla bi iki parmak hareketi ve bum!

    Roketler size güdümlü ve 3 4 farklı çeşit roket var. inatçıları iyi manevra yapanları çabuk pes edenleri vs.

    Level kasmalı parayı verenin pahali item aldığı bi oyun da değil çok rahat basit sevilesi. stres olmak için değil stres atmak için birebir. gir puan topla öl hemen bi daha gir puanın varsa bi üst ucagi dene.

    Gercekten emeği geçen dusunen modelleyen kodlayanin emeğine sağlık.

    özet: missiles! candır.
    ···
   tümünü göster