/i/Tespit

  1. 1.
    +1
    Fizik

    Boy: 170-178
    Kilo: 60-65
    Göz rengi: genel olarak kahve rengi.
    Ayakkabı numarası: 36-38.
    kan grubu: b rh- yada b rh+.

    Kişilik

    En sevmediği şey(kendisine göre): Yalan söylemesi.
    En sevdiği şey: Kitap okumak ? ,gezmek, alışveriş,cafeler,vb.
    Giyim tarzı: Trende göre.
    Sosyal medyada durumu: Aktif

    Genel olarak hayatı(Kendisine göre) :

    Hiç kimse beni sevmiyor herkez bana düşman kimi sevdiysem beni aldattı terk etti hep arkamdan vuruldum hiç birşey güzel olmayacak hiç mutlu değilim.

    Genel olarak hayatı(Gerçek olan) :

    3-5 kız dedikodusunda adı geçmiştir bin olan erkeklere zaafı olduğu için 1-2 tanesi tarafından aldatılmış veya terk edilmiş olmasından dolayı yukarıdaki paragraftaki gibi anlatıyor, aslında çok kez sevilmiştir değer görmüştür ama yiğide değilde ite zaafı olduğu için yiğit kardeşimizle 1-2 ay en fazla 6 ay dayanabilmiştir kendini bu kardeşimizle avutup egosunu tamamiyle tatmin ettikten sonra ayrılmıştır ardından yeni binlerle aşka yelken açmaya çalışmıştır.

    Kişilik durumunun gerçeklik oranı ortalama %10

    Hasar verme durumu: Arkasında bıraktığı delikanlı durumu kurtarmak için her şeyi yapar ama iş işten geçmiştir o delikanlının uğrunda her şeyi yapmaya hazır olduğu canlı çoktan yedeklerinden birini ısındırmaya başlamıştır. Sadece egosunu tatmin ettirdiği kendisini avutması için kullandığı delikanlı ise kendini içine kapatmış sigara alkol gibi illetlerle içli dışlı olmuştur kendisini toparlayacaktır ama izleri üstünde çok uzun bir süre kalacaktır.

    Evlilik çağına geldiğinde yaşayacağı yüksek ihtimalli son:

    Bu tehlikeli canlımızın 3 sonu vardır maddelerle anlatmak daha iyi.
    Madde 1:
    bir bine gönlünü kaptırıp sözde aşk evliliği yapar ama evliliği kavgayla yoksullukla geçer ana haber bültenlerinde bile haber olabilir.
    Madde 2:
    Deforme olduğundan dolayı görücüler bunun bilincinde olup hiç görmeye bile gelmezler tak gibi bir hayat yaşar yaptıklarının acısını çeker.
    Madde 3:
    Evlilik çağının başından sonlarına kadar geleni gideni egosunu tatmin etmek için parasını yemek için kullanarak hayata rest çeke çeke şansını tüketir aslında sonu madde 1 veya 2 olur genel olarak madde 2 yi yaşarlar.

    NOT: Bu analiz ve tespit genellemedir ve gerçeklere dayalıdır zira bu canlılaların 1000 türlüsü vardır dikkat etmeniz ümidi ve uyarısıyla Allaha emanet
    ···
   tümünü göster