/i/Tespit

  1. 226.
    +24 -1
    Uzun yıllar boyunca sanata spora ilgi duydun belki de. Bir sanatçı olman bile onlara hizmet aslında. Çünkü sen insanların akıllarını karıştırıyorsun ve böylelikle onların istediklerini yapıyorsun. Manupile et, yalnız hissettir, aklını karıştır, kötü hayatı olduğunu göster ve daha sonra onu rahatlat.
    Spora başlama isteği doğmuş olabilir çünkü küçüklükten beri senin vücudundan nefret etmeni sağladılar ve şimdi sana bunu düzeltme imkanı sunuyorlar. Ve sen bunu öğrenince çok seviniyorsun. Ama aslında bu da bir manipule.
    Kötü hissettir, çözüm göster.
    Spor salonlarına verdiğin parayı hesap katmıyorum bile artık biliyorsun paranın nereye gittiğini. Ama olay kullandığın vitaminlerde, protein tozlarında.

    Nereye adım atarsan at, orada onlarla karşılaşırsın. Işin dramatik tarafı da onların aslında sen olman, annen, baban, sevgilin hatta çocuğunun olması.

    Güzelce yoğurulursun, kullandığın bütün besinler yavaşça beynini uyuşturmuya başlamıştır artık. Sonunda bir işe girmen gerekir. Bunun için de birkaç hatta onlarca sınava girersin.
    Neyse ki sınav konusunda tecrübelisin.
    Pavlovun köpeği gibi salyaların akmaya başlar sınav lafını duyunca.
    Yine ezber yapmaya başlarsın, soruları en kısa sürece yapma antremanları vs.
    Artık bir işe sahipsin. Mutlu olacaksın. Evleneceksin. Çocukların olacak. Araba satın alacaksın. Belki de ev. Emekli olup sakin bir hayata çekileceksin.

    Hahhhaa. Gerçekten mi?
    Sabah saat 6.30 da kalkacak hızlıca kimyasal çayını ve meyve suyunu içip diğer kimsayal peynirlerini hızlıca ye ve dişlerini fırçala. UNUTMA dişler önemli.
    Kravatı düzelterek asonsöre bin ve işe koyul.
    Tam 8 de işe başlaman lazım. Unutma herşey sistematik.
    Bir saat yemek arası ile 12 saat çalıştın. Eve 9 da geldin. Karıcığının yanağını öptün. Yine o enfes reaktörlü yemekleri yedin ve biraz televizyon izledin. Ama artık uyku zamanı. Yarın aynısını yapman lazım.

    55 yaşına kadar bunu yap.
    Daha sonra oğluna bunları öğret.
    ···
   tümünü göster