/i/Tespit

  1. 1.
    +164 -14
    edit; hikaye bitmiştir.

    bu yazılan şeyler yapılmış ve yapılmakta olan operasyonlardır. Ülke büyükleri her zaman insanları daha kolay yönetebilir hale getirmek için bu taktikleri uygularken bu taktikleri sürekli olarak geliştirmekte ve genişletmekte.

    Bu sistem acımasız olduğu kadar sabırlıdır da. Her şeyi bir ayak mantarı gibi yavaş yavaş yapar. Acele etmesine gerek yoktur.

    Bu işe daha doğumunuzdan önce başlarlar. Annelerinizin doğum esnasında kullandığı ilaçlar, yediği içtiği şeyler, elektronik aletler, müzik dahi her şey buna dahil. Bu maddeler sizin karında gelişiminizi farklı etkiler.

    Zamanı gelince doğarsınız ve bu operasyon daha şiddetli nüfuz eder. Anneniz emzirirken bile bu operasyon devam etmekte. Emdiğiniz sütten tutun ek besin olarak aldığınız mamalara kadar kimyasal maddelerle dolu.

    Büyüdükçe iş daha da ciddileşir. Sizi çikolata şekere alıştırırlar ki kimyasallar daha çok girsin vucüda. Televizyondaki eğitici dedikleri o çizgi filmlere yönlendirirler. Beyninizin gelişmesi gerekirken aynı yerde durmasına ve hatta gerilemesine yol açarlar.

    Sizi okula başlayana kadar hazırlarlar evet ama sandığınız gibi eğitmek için değil köleleştirmek için. Okula başlarsın ve artık cebindeki harçlıkla anne kısıtlaması olmadan her gün daha fazla abur cubur tüketebilirsin.
    ilk seneden okumayı öğretirler ki köle olmayı daha etkili bir şekilde empoze etsinler benliğine.
    Sana basit sandığın ama son derece tehlikeli olan şeyleri öğretmeye başlarlar. Diş fırçalamayı öğrenirsin ve bunu evde uygularsın. Diş macunundan vucüda +1 fulorür güle güle kullan.
    Sana devleti sevmeyi öğretirler ama aynı anda başka milletlerden nefret etmeyi de.
    Öğretmene saygıyı, ayağa kalmayı, söz dinlemeyi öğretirler. Daha az soru sormaya başlarsın. bu ilkokul dönemi neredeyse hiçbirşey anlamadan geçer sadece beyne yerleşen önyargı dışında.

    Çok basit birkaç soru; Süt deyince aklına hangi renk geliyor?
    okul deyince hangi renk geliyor?
    ilkokul dönemi deyince hangi renk geliyor? bu sorulara cevabı yazın devamı gelcek
    ···
   tümünü göster