/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    -1
    he aynen evrim tanrının olmadığının ispatı. aynı öyle he.
    ···
    1. 1.
      0
      tanri yok diyen oldumu beynine kerkindigim DIN yalan tanrinin varligi belirsiz!
      ···
      1. 1.
        0
        dinlerin olmadığının ispatı he aynı öyle. kardeş bütün dinleri biliyor biz daha biriyle başa çıkamıyoruz.
        ···
    2. 2.
      0
      afrika kabilelerinin ilkel inanclarini ciddiye alip almamak senin secimin evrim ve daha yazmakla ugraamyiacagim bircok sey kutsal dinlerin olmadiginin kanitidir. haa ama yok "benim tanrim inancimizi olcmek icin yalan soyledi bize huloggg" diyorsan birsey diyemem
      ···
      1. 1.
        0
        boş laf hep. kanıt nedir birader? hangi bilim adamı din çürütmek için çalışmış? senin gibi düşük iqlu ateistlerden başka?
        ···
    3. 3.
      0
      evrim uzerine calisan her bilimadami. noldu mantiklimi gledi dediklerim, hep boyle olur sonunda diyecek lafiniz kalmaz, konuyu baska yone cekip gibtirolup gidersiniz " aha bir ateisti daha got ettim " diyerek, zavallisin, korkuyorsun gercekleri gormeye.
      ···
      1. 1.
        0
        11 yıldır din üzerine araştırma yapıyorum zaten rahat ol. konutu sağa sola çeken embesil sensin. ben sana diyor muyum evrende ki şu olaylar tanrının varlığının kanıtı gibi. bilim adamlarının çoğu din üzerine değil bir çok şey üzerine de kasmazlar çünkü duracakları, söyleyecekleri şeyi yaptığı çalışmalarıdır kendi iç çatışmaları her insanın kendindedir aksi ise zaten felsefi olarak tartışmadır. bilimsel olarak dinlerin olmadığını kanıtlandığını söyleyen adamla ne konuşabilirsin?
        ···
    4. 4.
      0
      evrimin kanitlanmasi, islamdada evrimden degil adem havvadan geldigimizin soylenmesi bilimsel olarak kanitlanmassi oluyor. ayrica muhafazidin ayi bolmesi ve dunyanin hicbiryerinede o an farkli bir olay yaanmamasi ve kimsenin onu not etmemesi, islam hristiyanlik ve yahudulikle ilgili tum olaylarin ayni bolge icerisinde gecmesi, nuh tufani gibi gibi yaz yaz bitmez bunlarda bu dinin tutarsiz, sacma oldugunu gosteriyor. zaten 4 kadinla evlenmeyi uygun goren, pid0filiyi uygun goren, allaha inanmiyor diye adam olduren, karisini aldatti diye yakilmasini emreden, kabeye gitmek yani arablara para yedirtmeyi emreden, ama saclarin gozukmesini, ickiyi, zinayi yasaklayan bir din. Ayrica madem allah var niye uhudu kaybeddiler niye mekke savasinda yardim etmedi,ki ayrica " onceki kavimlere peygamber geldigini ama inanmadiklari icin yok ettigini soyledigi halde oluyor bu olay, bu savasin onlar icin imtihan oldugu meleklelerle yardim edecegini soyledigi halde uhudu kaybettiler seneler sonra mogolllar muslumanligi mahbettiginde melekler gozukmekse ve mogollarin basina birsey gelmese sonra hala cikip bunlarda bir imtihandi diyorsunuz. yani ne diyebilirim ...
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster