/i/Tespit

  1. 1.
    +3 -1
    Günlük yaşantınızda bir Kurt sürüsü ile karşılaşıp saldırıya uğrama ihtimaliniz 0.4%'tür, zira Kurtlar Insanları gördükleri yerden uzaklaşmaya çalışır.
    Ancak oldu ki doğada bir Kurt sürüsüne rastladınız ve sizi av olarak görüp saldırmaya başladılar, bu durumda ASLA YAPMAMANIZ GEREKEN BIRKAÇ ŞEY:

    1 Eğer Kurtlar size doğru yaklaşıyorsa SAKIN AMA SAKIN koşmaya / kaçmaya çalışmayın çünkü Kurtlar avlarına hemen hemen daima koşarken saldırır saatte 60 - 75 km hızla koşar ve doğada stamina'sı en yüksek avcıdır yani sizi saatlerce yorulmadan kovalayabilir.

    2 Olduğunuz yerde dik durun, kollarınızı yanlara açarak büyük görünmeye çalışın ve kendi etrafınızda seri şekilde dönerek sizi çevreleyen bütün kurtlara sert şekilde bağırın.

    3 Hiçbir kurda arkanızı dönmeyin zira beta kurtları arkadan ve yanlardan saldırır. Sürekli olarak kendi ekseniniz etrafında dönerek her bir kurda güçlüce Hırlayın.

    4 Kurtlar sürü halinde yaşar ve avlanır, her sürünün bir Alfası vardır yani lideri, size saldıran sürünün Liderini tespit etmeye çalışın (Sürü lideri Kurt genellikle ava en yakın durandır veya diğer Kurtlar o ne yapıyorsa onun yaptığını yapar) tespit ettiyseniz özellikle Alfa kurda doğru sertçe bir adım yaklaşarak çok sertçe Hırlayın. (Onu korkutur veya bezdirirseniz sizden vazgeçerse diğer kurtlar da onu takip edeceklerdir)

    5 Çok sabırlı olun ve sakın zayıflık belirtisi göstermeyin, korktuğunuzu belli etmeyin. Asla ama asla Yere çökmeyin! gerekirse 2 saat 3 saat ayakta duracak ve onlar vazgeçip gidene kadar kendi çevrenizde dönüp onlara bağıracaksınız.

    6 Yanınızda kesici delici her ne varsa çıkarın ve bir elinize alarak onlara doğru bağırırken yaklaşmadan onların farkedeceği şekilde üzerlerine doğru sallayın, bu onları korkutacaktır. Silah varsa çekin ve havaya doğru 1-2 el ateş edin bu büyük ihtimalle onları kaçırır, eğer kaçmıyorlarsa direk size yakınlık sırasına göre hepsine -GÖZÜNÜZÜ BiLE KIRPMADAN- ateş edin ve vurun.

    7 Telefon yanınızdaysa bağırıp onları kaçırmaya çalışırken bir elinizle telefonu çıkarıp seri şekilde polis, itfaiye ve diğer acil numaraları arayın. Ararken ve konuşurken sakın ola etrafınızda dönmeyi veya onlara hırlamayı kesmeyin.

    8 Polisler, Itfaiye vs. kimi aradıysanız onlar gelene kadar sabırla ekseninizde dönmeye ve kurtlara bağırmaya devam edin.

    9 Işe yarar mı bilinmez, ama denemekten zarar gelmez; Kurtlara GÖKBÖRÜ'nün selamı var deyin.
    ···
   tümünü göster