/i/Tespit

  1. 1.
    +194 -38
    Biz hala birbirimizle savaşıyoruz amk. Yok liseli yok Atatürkçü Yok çomar yok yobaz yok arap dölü yok komünist yok ırkçı insanlığa hiç bi faydamız yok amk. Varsa yoksa osbir, makara, geyik, liseli tartışması, siyaset vs.

    Ekşinin yaptığı sosyal yardımlar:
    2003 yılında site kullanıcıları tarafından başlatılan kampanya ile 40.000 kitap toplanıp belirlenen okul ve kütüphanelere gönderildi.

    2006 yılında yeniden düzenlenen bir kampanyayla 70.000 kitap toplanıp çeşitli okullara ve kütüphanelere bağışlandı.

    2009 yılında site kullanıcılarının katkılarıyla Ekşi Sözlük Ormanı kuruldu. 36.000 metrekare alana kurulan bu ormana TEMA vakfı tarafından 9000 fidan dikildi.

    2011 Van Depremi'nden sonra deprem bölgesine yardım kampanyası düzenlenmiş, AKUT ile işbirliği içinde yardımlar bölgeye ulaştırılmıştır.

    2013 30 Aralık Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde yaşayan Sultan Alacaoğlu adlı Alzheimer hastası yaşlı bir kadının evde yalnız bulunduğu sırada elektrik kontağından çıkan yangın sonucu evi tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Olayın ardından Sultan ve Hüseyin Alacaoğlu'nu basına yansıyan haberleri üzerine Bayramiç Belediye Başkanı ismail Sakin Tuncer’in yardımıyla bir bankada hesap açtırıldı. Ekşi Sözlük'te başlatılan kampanya ile hesaba yatırılan yardımlar 3 gün içerisinde 95 bin liraya ulaştı.

    30 Mayıs 2016 PayPal'ın Türkiye'deki faaliyetlerini durduracağını açıklaması üzerine sözlükte "paypal hesaplarımızla lösev'e bağış kampanyası" başlatılmış 24 saat içerisinde 100.000 tl bağış toplanmıştır. Kampanya sözlükte başlayıp sosyal medya ve yerel basında büyük yer etmiştir.
    ···
   tümünü göster