/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 76.
    +3 -9
    iyi sallıyorsun. birkaç doğru şeyin arasına baya bi yalan haber koymuşsun. buradakiler de tabi inanıyor bunlara. inci sözlük, yalan dolan haberlerle insanların kafasını karıştırmak için güzel bi site.
    yazdıklarını google da araştırıyorum ama yok oyle bişey çıkmıyo. hükümeti sevmediğniz için her türlü haltı yalanı uydurabilirsiniz burda tabi. gençler de bunu yiyor. size tavsiyem burada yazılanları araştırıp doğrulamanız. kaynak göster desek kaynakları da yoktur. çünkü uydurmadır. birkaç yalanını ortaya çıkarayım:
    -neymiş petrol ofisi satılmışmış. petrol ofisi zaten 2000 yılında özelleştirilerek devlet elinden çıkmıştı. 2000 yılından sonraki sahipleri, 2006'ya kadar doğan holding ve 2017'ye kadar Avusturyalı şirket omv idi. şimdiki sahibi ise vitol. yani işin aslı Avusturyalı şirket petrol ofisini Hollandalı şirkete sattı.
    -yabancı bayrak takma olayına gelince sadece bilal erdoğan yapmıyor bunu. Türk gemilerin bayrak dağılımı :%72 Yabancı bayraklı %28 Türk bayraklı . yabancı bayrak takma sebepleri: vergi avantajı, banka anlaşmaları ve daha kolay personel bulmak. Türk bayraklı gemiler çalıştıkları bankalarla ve finansal kuruluşlarla sorun yaşıyor. Özellikle bankalar bazı kredi ve sigorta işlemlerinde yabancı bayraklı gemileri tercih ediyorlar ve bunu sözleşmelerine şart olarak koyuyorlar. Durum böyle olunca işadamları da yabancı bayraklı gemileri tercih ediyorlar. AYRICA KENDi ÜLKESiNE DEĞiL TiCARET YAPTIĞI ÜLKEYLE VERGi iNDiRiMi KAZANIYOR. dünyada da gemilerde en çok kullanılan bayrak PANAMA bayrağıdır.
    -Çakma milli tankımız dediğin Altay tankı dünyanın en iyi tanklarından.
    -neymiş hava savunöaların başında Holllandalılar varmış ne güzel sallıyon.
    - Ürettiğimiz silahlara neden laf ediyorsun. silah yapıyoruz şusu ekgib onu biz yapmıyoruz şunu biz yapmıyoruz diyorsunuz. motorunu kimin yaptığını bilmiyorum ama o da olucak inşallah. sonuçta silahlar bizim mi bizim. türkiye üretiyor. bunları önceki hükümetler de yapsaydı dicem ona da bişey diceksiniz. hani yapsaydılar. çünkü yapamazlar kaynak yok. hükümet düşmanı sözcü gazetesi bile silahlarımız %100 yerli diyor. Senin gibi kafamdan sallamıyom kaynağım var.
    -Sanki önceden kendimiz üretiyomuşuz da şimdi diğer ülkelerden alıyoruz röntgen cihazllarını ilaçları. Yok şunu Almanyadan şunu Hollandadan alıyoruzmuş. kimse her şeyi kendi üretemez. Abd Çin de başka ülkelerden bir şeyler alır.
    -Hayrola isviçredeki bankalarda sen mi çalışıyorsun da milyarlarca dolarları biliyorsun. salla nasıl olsa tutan yok.
    -iNSAN HAKLARI iHLALi,ÇOCUK TECAVÜZLERi, KADIN CiNAYETLERi VE YOLSUZLUK iHALELERiNDE DÜNYA LiDERi OLAN TÜRKiYE diyorsun da aç araştır bakalım. ilk 10 da bile yokuz. New York'ta 10 Saatte 108 Tacize Uğrayan Kadın yaz youtube a. gör medenileri!
    -Nikolay Çavuşesku nun o dediğini iddia ettiğin lafı araştırdım. öyle bi sonuç çıkmadı. yine uydurma laflar. senin burdaki amacın Nikolay Çavuşesku yla Erdoğanı aynı kefeye koymaya çalışmak.
    - ayrıca o satılıyor dediklerin satılmıyor. 10-15 yıllığına kiraya veriliyor. kira süresi bitince tekrar bizim olacak.
    kaynak belirtmeden bol sallamalı günler kardeşim.!
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1
      Iyi salllamişsin kardeşim
      Kimse ciddiye alip okumasin su yorumu
      Anasisni gibtiğimin çomarı
      ···
   tümünü göster