1. 1.
    +5 -16
    bu biraz uzun bir yazı olacak ve amacım kimsenin dinine hakaret etmek değil. okumak istemeyenler için entrynin sonunda bir tl;dr vereceğim.

    selamlar. pek tanıyan olacağınız zannetmiyorum ama beni bilenler islam düşmanı olduğumu düşünüyorlar ki öyleyim. peki bunun nedeni ne hiç düşündünüz mü? bir insan hiçbir zaman durduk yere bir şeye karşı nefret beslemez.

    öncelike şunu belirteyim. islam türk ırkına zorla seçtirilmiş bir dindir. ister inanın ister inanmayın ama bu böyle. arapların atalarımızı katledip (talkan katliamı) kadınlarımıza tecavüz edip üstüne bir de bize kendi dinlerini enjekte ettikleri sırlar gibi saklanan bir tarihimiz var. yok arapların allahı bizim gök tanrı'mıza çok benziyormuş da o yüzden müslüman olmuşuz. böyle şeylerin yalan olduğunu biraz olsun aklınız varsa anlayabilirsiniz. ulan önce bir araştırın. islamla tengriciliğin neresi benziyor amk? bunu günümüzde herhangi bir tarihçiye sorarsanız muhtemelen "aslında türkler çinlilerle savaşırken yardıma gelmiş araplar, sonra türkler araplara karşı sempati beslemiş, islama yönelmişler ama sonrasında bir takım istenmeyen olaylar meydana gelmiş, bunun üzerine bu savaşlar yapılmış, o kadar da kötü şeyler olmamış canıııımm.." gibi bir cevap alırsınız.

    buraya kadar anlatmak istediğimi anladığınızı umuyorum. şimdi şuanki durumumuza bir bakalım. halkımızın çoğunluğu türk'lükten soyutlanmış, arap tarihini araplardan iyi bilen, kendi tarihi hakkında bir tak bilmeyen, her taka inanan bir koyun sürüsü. gayet açıklayıcı oldu. değil mi? tarih dersinde arap tarihi anlatılıyor lan. derste arapların bizi nasıl işgal ettiğini işliyorlar amk. arapları yenseydik ve islamı kabul etmeseydik sizce ne olurdu? belki de şuan hala japonlar, hintler gibi kendi dinimize inanıyor olurduk? arapların terörü esas alan dinine inanmazdık. adamların kitabında cihad diye bir şey var ama islam dininin barış dini olduğunu söylüyorlar. bir de islam mantık akıl dinidir diyen bi herif vardı çıldırmıştım amk.

    son olarak şunu da söylemek istiyorum. sizin atalarınız bu gibtiğimin arapları yüzünden soykırıma uğradı ve şimdi de siz o atalarınızı katleden heriflerin dinine inanıyorsunuz. kendi ırkınıza hiç mi saygınız yok sizin amk? onu geçtim osmanlı zamanında asırlarca bu adamların zütünü koruduk ve bir anda ihanet edecekleri tuttu. hala arapların iyi bir yönü olmadığını anlayamadınız mı? bana kalırsa müslüman olan hiçbir türk türk olmayı hak etmez. ne deyim. yazıklar olsun...

    YAŞASIN TÜRK IRKI! KAHROLSUN iSLAM!!!

    tl;dr: islam türk ırkına zorla sectirilmiş bir dindir ve islam ve araplar türklerin en büyük düşmanlarıdır. siz şuan öyle düşünmeseniz bile.

    edit: bu arada bir şey yazmayı unutmuşum hemen onu da söyleyeyim. siz şimdi türklerin islamı kabul etme sebebinin islamın tengriciliğe çok benzediği olduğunu düşünüyorsunuz. diyelim öyle. siz müslümansınız ve bir hristiyan sizin yanınıza gelip "bak ikimiz de tek tanrıya inanıyoruz gel sen de hristiyan ol" derse siz "hakkaten la aynı neredeyse hadi kendi dinimi bırakıp hristiyan olayım!" diye bir şey dermisiniz? ben ateist olmama rağmen hiçbir insanın kendi dinini bırakıp başka bir dine geçeceğini düşünmüyorum. kendinizi inandırmaya devam edin.

    edit 2: çugulayanlar alın bunu izleyin amk https://youtu.be/QH2-TGUlwu4
    ···
   tümünü göster