/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +278 -61
    !!!MUTLAKA OKU!!!
    Sa beyler bildiğiniz üzere liseliyim bunu saklama gereği duymuyorum çünkü diğer liseliler gibi anancılık yapıp salak saçma başlıklar açıp sözlüğü gibmiyorum bu yüzden sözlüğün Beyaz Şapkalı Liselisiyim. Neyse konumuz bu değil.

    Konumuz okula sigara zütürmek isteyen fakat yakalanıp disiplinlik olmak istemeyen kardeşlerime yarar niteliğinde.

    1-Çöp Kovası

    Hepinizin sınıfında vardır muhakkak. Öncelikle çöp poşeti itina ile kaldırılır ve altına paket çakmak vs. zulalanır. Eğer hocalarınıza ispitlenmediyseniz yakalanma ihtimaliniz yoktur.
    Denenmiştir.

    2-Sıra içi

    Öncelikle sırayı ters çevirip yere değen kısımdaki plastiği çıkarıyoruz ve buraya paketi boşaltıp teker teker koyuyoruz. Bu da ilk taktiğimizdeki gibi bulunma ihtimali olmayan bir seçenektir.
    Denenmiştir.

    3-Akıllı Tahta

    Herkesin okulunda vardır bu zımbırtılar. Bu tahtanın sol tarafı açılıyor. Sağ tarafı kimse bilmez üst köşesinde bir vida var bu vidayı çıkartırsanız sağ tarafda açılır ve buraya istediğiniz herşeyi koyabilirsiniz geniştir. Koyduktan sonra tekrar vidalarsanız bulunma ihtimali yoktur.
    Denenmiştir.

    4-Sınıftaki Güvenilenler

    Hocaların güvenini kazanan arkadaşlarınız varsa bunlara da verebilirsiniz. Arama esnasında bu kişileri hocalar aramaz çünkü onlara güveniyodur. Fakat bu yönteme bir garanti veremem.
    Denenmemiştir.

    5-Hademe

    Tanıdığınız bildiğiniz hademelere paketinizi verebilirsiniz. Bunlar içinden bir tane almak şartıyla paketinizi saklayabilirler.
    Denenmiştir.

    6-Hocalar

    Bizim okulda bir hocanın kızların makyaj malzemesini sakladığına şahit olmuştum. Eğer akrabanız olan veya çok fazla samimiyetiniz olan hocalar varsa onlara da verebilirsiniz. Fakat bunun için bir garanti veremem patlama ihtimali var.
    Denenmemiştir.

    7-Kütüphane

    Ben bizzat kütüphane başkanı olduğum için kütüphane anahtarı sadece bende ve müdürde. Eğer böyle bir yer bulabilirseniz burada saklayacak çok yer bulabilirsiniz. Ama anahtarın sizden ve müdürden başka kimsede olmadığından emin olun.
    Denenmiştir.

    8-Sifon

    Klozette sifonun içine saklaybilirsiniz. Fakat bunun için önce paketi su geçirmeyecek bir şekilde poşetlememiz gerekir. Biraz zahmetlidir ama bulunma ihtimali yoktur.
    Denenmemiştir.

    9-Umuma Açık Yerler

    Örneğin okuldaki yangın dolabı veya varsa kayıp eşya dolabı gibi yerler olabilir burada bulunsa bile üstünüze kalmaz çünkü herkesin kullandığı yerlerdir.
    Denenmemiştir.

    10-Yaka

    Gömlek yada tişört yakasına saklayabilirsiniz. Evet yanlış duymadınız. Gömleğin yakasını kaldırıp buraya 2-3 dal kadar saklayabilirsiniz ancak bantla tutturmanız gerekir. Bu da zahmetlide olsa yakalanma ihtimali olmayan bir seçenektir.
    Denenmiştir.

    11-Ense

    Bu taktik arama esnasında bir el çabukluğuyla yapılır. Arama sırasında cepten çıkartılan paket ense arkasında tutulur ve iki el ensede birleştirilir. Tehlikelidir garanti veremem patlayabilir.
    Denenmemiştir.

    Evet beyler birçok seçenek var ve hocalar çok zeki ama bişey varki biz öğrenciyiz ve biz hocalardan daha çetrefilli düşünürüz.

    Eğer bildiğiniz başka taktikler varsa söyleyin bilgilenelim.

    Sizden Gelenler

    1-Poşet Dosya

    Bir pampamız 30 lu poşet dosyanın içine koyup önüne arkasına a4 koymayı denemiş ve olmuş bencede işe yarayabilir.

    2-Pano

    Beyler kurallar panosunun kenarının açıldığı söyleniyo oraya da konulabilir bi ara denicem.

    Lütfen şukulayalım emek çok.

    iNCi SÖZLÜĞÜN BEYAZ ŞAPKALI LiSELiSi CHEMEiNDEFER'den SAYGILARLA.
    ···
   tümünü göster