/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +270 -24
    Öncelikle kafada kalan soru işaretlerine cevap olmak istiyorum, pm'den genelde aldığım en çok sorulan soruları sırasıyla cevaplıyayım.

    1)-Neden ağlayan palyaço?
    C)-Çünkü palyaçoluk yapan sıradan bir adam, her ne kadar piskolojik yada moral açısından yerlerde olsada, eğleniyormuş gibi yapıp insanlarıda eğlendirmelidir. Bu aslında benimde içinde bulunduğum durumun aynısı olduğu için ağlayan bir palyaço seçtim.

    2)- thefuckingdead34 ismi nerden geliyor?
    C)-Açıkcası sözlüğü çok senedir takip eden biriydim ancak hesap almak 2014'e nasip oldu. Herhangi bir forum sitesine kayıt olur gibi rastgele bir nick oluşturdum ve kayıt oldum. 34 istanbul'un plakası zaten. Özel bir anlam içermiyor nickim.

    3)-Hikayelerin gerçek miydi?
    C)-Kısmen çoğu gerçekti, tam detaylı bir cevap vermek gerekirse; (bkz: Kaybettiklerimi nasıl geri kazandım anlatıyorum) hikayesinde aslında tahsin hiç ölmedi, onu sadece içeriye attırmıştık, hala da içerde. (bkz: üniversitede başımdan geçenleri anlatıyorum) hikayesi yine doğruydu ancak finalinde, yeşimin pavyona düştüğü kısmı külliyen yalandı. Ama en son düzceye gittiğimde ciddi anlamda madde bağımlısı haline geldiğini görmüştüm. Başka kayda değer birşey yok söylenecek, geri kalanı benim hayatımdı zaten. Son hikayem ise nasıl bir piskoloji içerisinde yaşadığımı anlamanız için sizlere veda niteliğinde yazmış olduğum bir hikayeydi ve olaylar final partı dışında tümüyle kurgu ve halüsülasyondan ibaretti. (bkz: kaybeden bir adamın hikayesidir gelin)

    4)-Nerede yaşıyorsun, hala kadıköyde misin?
    C)-Hayır, kadıköyü terk ettim kısa bir zaman önce. Nerede oturduğumunsa ne önemi var ki, hala istanbuldayım.

    5)-Berna hakikaten öldü mü?
    C)-Aslında keşke bütün yazdıklarım kurgu olsaydı da, bu kısmı gerçek olmasaydı.

    6)-Askerliğin nereye çıktı?
    C)-Sülüsü nisanda alacağım o zaman belli olacak.

    Arkadaşlar daha öncede belirttiğim gibi uzun zamandır tecil ettirdiğim vatani görevime mayısta gideceğim, şurda 2 ayım kaldı. Son zamanlarımda özgürlüğün keyfini çıkarayım istiyorum.
    Burada çok kıymetli dostlar arkadaşlar edindim, özellikle hikayeleri yazmaya başladığım günden itibaren gerek real olarak gerek sanaldan tanıştığımız kişiler oldu. hikayelerin devamı artık gelmeyecek, benim filmim bugün burada bitti. Belki askerden dönünce yazmaya başlarım yine, neden olmasın?
    Sözlük admin ve modlarından ricam, hesabımı silmesinler, çok kıymetli dostlardan, arkadaşlardan, kardeşlerden mesajlar var inboxta. Arada okurum onları. Mayısa kadar yine göz gezdirmek için kullanacağım sözlüğü, mesajları falan kontrol ederim. Yazmak isteyenler yazabilir problem yok. Ancak dediğim gibi yeni hikaye artık gelmeyecek.
    Bana askere gidene kadar, rakı ve bira sözü olanları unutmadım hepsi aklımda haberleri olsun.
    Herhangi birinize karşı bir kusurum, bir yanlışım olduysa affola. Hepinizi seviyorum dostlarım. gerek başlık altında, gerekse özel mesajlarınızı elimden geldiğince cevaplayacağım.
    Olurda kadıköye yolunuz düşerse, beni hatırlayın isterim. Çengelköy mezarlığı yakınlarından geçecek olursanızda, bir fatiha okumayı çok görmeyin, hayatımda en çok sevdiğim şey orada yatıyor çünkü.
    Her hikayenin sonuna yazdığım gibi; Buradan aşık olanlara, aldatılanlara, trollere, anancı binlere, sevenlere, sevmeyenlere, kazananlara, kaybedenlere ve bu dünyada umut diye birşey kalmadığına inananlara serhat kardeşinizden bin selam olsun. Hepiniz kendinize popüler davranın, hoşçakalın...
    ···
   tümünü göster