/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +51 -9
    Çok kolay be helal olsun amk. Bu kadar kolay amk umrunda değilsin artık kızın. 2 yıl canı ciğeri oluyorsun hayaller umutlar anılar hepsi laf amk. Saat 3 oldu hala düşünüyorum kafayı yicem. Bu kızlar var ya bipolar dengesiz. Insalığın yüz karası bunlar. Bir anda değisip ne dediklerinden haberleri olmuyor ne istediklerini bilmiyorlar.

    Daha öncede başlık açmıştım dediğiniz gibi mesajı kesmiştim kaç gün geçti aradan bilmiyorum. Biliyorum ayrılık arefesi ama ben seviyorum amk. Delirmemek elde mi lan. Sevn gibilir giben sevilir mantığını mı uygulayalım illa. Ulan dürst olmak çok mu zor anasını gibeyim. Bu zamana kadar hiç bir sevgilimi aldatmadım amk. Kimisini çok sevdim ama sonuç aynı hepsi buna benzer mesajlarla bitti amk. Aldatan zakko gibi saç yalatıp apaçi gibi turlayanlar kadar olamadık ona yanıyorum. Sizin kalp zarınızı gibeyim adaletinizi gibeyim. En büyük duygularınızdan 2 saat sonra eser kalmıyor. Hayret üstüne hayrete düşürüyorsunuz adamı. Bu ülkede kadına şiddetin temel sorunu ben gibi malların ne istediğini bilmeyen kızları karısı yapıp basına bela almasının yüzündendir. Hala saygımdandır ağır laflar etmiyorum arkasından. Bu kadar aptalız amk. Bizden adam olmaz bizden bi gib olmaz. Hayatımızı paylaşalım güzelleşsin istiyoruz tam güvendiğimiz an gibip atılıyoruz.

    kadınların olmayan gibi yakıyor içimizi. Sonra iste birilerine ağlanıyoz benim bunları anlatacak bir arkadaşım yok amk. sizler varsınız trolünden samimisine büyüğünden küçüğüne. Işsizlikten dertlere ortak oluyorsunuz dönen makaralara ip sarıyorsunuz. Kafamı dağıtamadım yazayım rahatlarım belki dedim.
    ···
   tümünü göster