/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +277 -15
    Öğlen vaktiydi, bunca yaşadıklarımdan sonra hayatımın en zor sınavlarından birini veriyordum bugün, ancak ne gücüm vardı, ne de bir kudretim. Saate baktım 13:15'i gösteriyordu, herşeyin bitmesine 8 saat 10 dakika var. Sehbanın üzerinde duran dünden kalmış bir tutam bonz ilişti gözüme, kötü hissediyordum kendimi bugün, zor olacaktı, kafamı kurtarmam gerekiyordu. Yanıbaşımda duran kağıdı alıp sigarayı yapıştırdım ve ateşledim. Yalnızlıktan eve almış olduğum muhabbet kuşumsa kendi kendine kafesinde ötüyordu, Önümde ise televizyon açık, öğlen bülteninin haberlerini dinliyordum yine. iyisinden bir duman aldım, çekmekten kan çanağı olmuş gözlerimle haber spikerini dikkatle izliyordum ancak ne izleyecek halim vardı, ne de bu dünyadan bir ümidim.

    Bir çıkıp hava almam gerektiğini fark ettim, çıkınca ayaklarım acaba beni nereye zütürecek diye düşünürken, bir arabam olduğu aklıma geldi. Arabaya binip bir süre şehri gezdikten sonra, akşam saatlerinde kadıköy halikarnasta almıştım soluğu. Bar kısmına oturdum ve dörtlü tekila istedim. Ardı ardına shotları vurduktan sonra yanıma tahmini 27-28 yaşlarda olduğunu düşündüğüm yaşça benden biraz büyük bir bayan oturdu ve "bir bira lütfen" dedi, kafası iyi olan barmene.

    Bense önce dönüp bir süzdüm kızı, sonrasında önüme baktım. Kendimede bir bira söyledim. Kız sarhoş olmak istercesine hızlı hızlı birasını yudumlarken laf attım;
    Ben (ben) - Kız (kız)

    (ben)-kötü bir gün mü?
    (k)-hayır ama senin için öyle sanırım.
    (ben)-benim için dünün aynısı yarındansa farksız bir gün bugün.
    (k)-Boşver hepimiz için öyle.
    (ben)-hayır değil. Biz farklıyız, sen yarınını değiştirebilirsin bense değiştiremem.
    (k)-çok karamsarsın be.
    (ben)-belki de, sana eşlik edeyim ister misin?
    (k)-çok hızlısın, ama arkadaşım birazdan burda olur.
    (ben)-ikinize birden eşlik edeyim o halde?
    (k)-pekala.
    (ben)-ismin ne?
    (k)-Gamze, ya senin?
    (ben)-thefucking
    (k)-memnun oldum. aa arkadaşım geldi, aydemir gel buradayım.

    Öncelikle beni bilen bilir gibi saçma sapan bir cümle söylemeyeceğim. Beni çoğunuz (bkz: lise hayatımı geri istiyorum lan) isimli hikayemle tanıdınız, Fazlasıyla destek mesajı aldım sözlükte, hikayemi ekşide paylaşan bile olmuş, hepinize teşekkür ederim. Bu hikayede diğer hikayelerin devam serisi olacaktır yine. Sözlük admin ve modlarından ricam önceki hikayelerimde yaptıkları gibi, henüz 10-12 saatlik bir başlıkken trend listten çıkarmasınlar bu başlığımıda. Amacım trend olmak değil ancak, onca taktan başlık orada dururken, o kadar emek verip ellerimle yazmış olduğum hikayemin hiçe sayılması zoruma gidiyor. Amacım kimseyi birşeye özendirmek falan değil, aklı başında olan insanın bu tür şeylerle işi olmaz zaten.

    Söylediğim gibi bir devam serisidir bu hikaye, diğerlerini okumak istemeyenlerse yeni bir hikaye okuyormuş gibi okuyabilir, okuyucuya kalmış, ancak sonrasında diğer hikayeleri okumaya karar verirlerse, bu hikayede büyük bir spoiler yiyecekler bilgileri olsun.

    Birbirlerinin devam serisi olan hikayeleri alta bırakıyorum, arkadaşlar okumak isteyen okuyabilir. Son olarak şimdiye kadar sizden ne şuku ne de başka birşey istemedim hikayelerimde, sizlerden ricam bu hikayeyi okuyan herkes şu başlığı bir şukulasın lütfen. Seri partlar halinde yazacağım rezerveleri alın.

    1)- (bkz: lise hayatımı geri istiyorum lan)
    2)- (bkz: kaybettiklerimi nasıl geri kazandım anlatıyorum)
    3)- (bkz: umut bizim mahalleden bi bin)
    4)- (bkz: üniversitede başımdan geçenleri anlatıyorum) - Bu ara hikayedir, okusanızda okumasanızda bu hikaye ile pek ilgisi yok.
    ···
   tümünü göster