/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    -1
    Bir sabah kalkıyorsunuz ve siren sesleri şehirde bir karmaşa tv yi açtığınızda A haber' de reisi görüyorum. Sevgili vatandaşlarım ülkemize musallat olan bu hain virüs vatandaşlarımızı etkisi altına almış bulunmakla birlikte egemenliğimize bir darbe indirmek amacıyla dev ilaç firmalarının ve gizli derin devletlerin bir oyunudur bu milletçe bunun üstesinden geleceğiz sadece biz değil bütün dünyada zombi virüsü yayılmış durumda lütfen evlerinizi terketmeyin kapılarınızı kilitleyin ordu mensuplarımız ve kolluk kuvvetlerimiz tam kadro olarak sokakta sizlerin güvenliğini sağlamak için canlarını hiçe sayarak zombi denen mahlukatlarla savaşıyor. 17-55 yaş arası bütün erkek ve gönüllü olmaları halinde kadınlarda orduya alınarak derhal silahlandırılacaktır.

    Camdan dışarı bakmamla şok olmam bir oldu the walking dead çekimlerini izliyormuşcasına bir görüntüyle karşılaştım dehşete düşmüştüm.
    Askerler üzerlerine saldıran zombilere ateş ediyor bir yandan da kafalarına isabet ettirmeye çalışıyorlardı film sahneleri gerçek olmuştu. Yerde bir askeri yakalayam zombiler başına üşüşmüş askerimizi diri diri yemeye başlamışlardı bile.

    Ailem ben çocukken vefat etmişti tek yaşıyordum silahlara merakım vardı. Hemen odamdaki bazamın altından av için satın aldığım pompalı tüfeğimi aldım ve bir adette tabancam vardı onuda belime sıkıştırdım bütün fişekleri ve mermileri av için kullandığım hücum yeleğime koyup rambo bıçağımıda alarak evden çıktım.
    ···
   tümünü göster