1. 1.
    +248 -65
    sabah eve kağıt geldi beyler durum çok kritik dün gece bir kızın ifşasını paylaşmıştılar ve bunun sorumlusu olarak tüm sözlük gösterilliyor öncelikli olarak dün gece aktif olanlara suç duyurusu gitmiş durumda banada geldi. bana gelen ileti başlıktaki resimde beyler hakaret ne diye soracak olursanız başlıktaki kıza huur demiştim beyler kız bütün sözlüğü mahkemeye vermiş. başımız büyük dertte. sabah uyandığınızda yada herhangi bir saatte kapınızı açtığınızda karşınızda polis görmek istemiyorsanız o polisler seni aldığında annenizin feryadını görmek istemiyorsanız gelin girmeyin sözlüğe beyler ben bu saatten sonra hayatta uğramam noktayı koyuyorum.

    heleki minik kardeşlerimiz 18 yaşından küçüğüm demeyin çocuk şube var çocuk hapishanesi bile var. siz olmazsanız babanız var yapmayın etmeyin yazıktır.

    uyarması benden dinleyip dinlememek sizden ben görevimi yaptım.

    bu durumdan etkilenen arkadaşlar entry girerek minik kardeşlerimizi aydınlatırsa ne yapmaları gerektiğini söyler ise sevinirim.

    edit: koğuştan yazıyorum inci sözlükten geldim ananaızı giberim diye uçan tekmeyle girdim içeri beyler ağayım şuan her sabah adamları sıraya dizip inci giber amk! diye bağırtıp yoklama alıyorum tişikkirlir sirkin.
    ···
   tümünü göster