/i/Tespit

  1. 1.
    +84 -2
    beyler fark ettim de bizim bu eğitim sistemi ilkokuldan üniversiteye kadar tamamen kızlara yönelik hiç bir orijinalliği veya üretkenliği yok otur inekle ve ezbere dayalı erkeklerin girişimci yapısını körelten taktan bir sistem.

    her şeyi geçtim kızlarla eşit şartlarda bile yarışamıyoruz. okuduğum ilkokullardan üniversitelere kadar sınıfımda kalanlar hep erkek arkadaşlarım oldu ben de daha çok çalıştığım halde sınavlarda kızlardan düşük notlar aldım bu durum özellikle üniversitede artık kör göze parmak yapılmaya başlandı. kız öğrenciler resmen ayrı hususi muamele görüyor üniler erkeği her fırsatta tersleyen kızlara yardım için sıraya girmiş hocamsılarla dolmuş. geçen ikişer öğrenci girilen mülakat şeklinde geçen bir sınavda yanımdaki kızın yerine ben utandım resmen o kadar bilgisiz hebele hübele konuşuyordu ama sınavda benden yüksek aldı.

    bu cinsiyetçilik toplumumuzu çökertecek beyler buraya yazıyorum erkeklerin %10u dışında hepsi ancak fiziksel işlerde çalışacak kadınlardan daha az kazanacak önümüzdeki yıllarda.
    ···
   tümünü göster