/i/Tespit

  1. 1.
    +25 -23
    Şimdi bir iki sorum var bunlardan ilk madem sudan geldik sonra maymunduk evrim geçirip şu anki hale döndük peki suda ilk oluştuğumuzda o zamanın şartlarıyla daha keskin olan iklim koşullarında çırıl çıplak bir şekilde nasıl yaşama tutunduk donmadık veya açlıktan ölmedik bebeklik döneminde?

    iki diyeceksiniz ki adaptasyon cart curt hadi diyelim ki adapte olduk bebek halimiz le ilk meydana gelen insanlar(maymunlar) nasıl ağaca tırmanıp o muza erişebildik emeklemekte zorlanan bir maymun sudaki göbek bağından ayrılınca nasıl hayatta kaldı buna imkan yok.

    Son olarak bilim derki hiç bir şey yoktan var vardan yok edilemez misal bir kağıdı yakınca kül olur. Buna kimyasal tepkime deriz. Kağıt aslında bir daha geri dönmemek üzere farklı bir maddeye dönüşmüştür. Fakat hala kağıdın değişime uğramış molekülleri etrafta savrulmaya devam etmektedir. Şimdi insanın içinde bir enerji olduğu aşikar peki bu enerji bu düşünsel gücün kaynağı olan bana göre ruh nasıl olmayabilir ya da kiminize göre ruh olsa bile ruh nasıl bir daha geri dönmemek üzere yok olabilir hiçliğe karışan birşey bile olsa hiçlikte zaman ve mekandan soyutlanmış bir yer değilmidir? Belkide ruhların gittiği bir hiçlik vardır kim bilir ? Ama sonuç olarak ruh vardır. Diğer açıdan da ruh yok ise bize haraket etmemizi sağlayan enerjiyi veren kendimizi hissetmemizi sağlayan şey enerji değil de nedir? kendini öldükten sonra yok olarak görmeyi kabul etmiş insanlar aciz insanlardır prim vermeyin böyle huurlaa hadi öptüm sizi. :*

    Edit: burda biraz dan oluşacak internetten devşirme ateyiz kardeşler kitlesi ilk olarak şu soruma cevap vererek diğerlerini tartışmaya girsin zekamı sizin gibi cahillerle yormak istemiyorum inanın zaman kaybı.

    "hiçbir şey olmamaktansa neden bir şeyler var?"
    ···
   tümünü göster