/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +1
    panpalar şimdi başka bir konuya değinelim
    kızların sizi kullanmasına izin vermeyin. kızların her dediğine tamam diyen bir erkek kaybeder.

    bu arada kararları siz verin panpalarım bu çok önemli bir şeydir kızlar kendinden emin erkeklerden hoşlanırlar mesela kız nerede buluşalım derse bilmem ki sana neresi uyar derseniz olmazzzz..

    şöyle deyin mesela, perşembe günü saat 8'de adalarda cafe varunada sıcak çikolata içelim.

    yada akşam 7de sinemada kayıp sembolü izledikten sonra mc donalds'da yemek yiyeceğiz. kızlar bayılırlar

    bunlar çok önemli.

    kız dinlediğiniz müziği beğenmez ise sakın ha sakın değiştirmeyin aksine açın sesi biraz daha inanın bana kızlar çok etkilenirler bu tarz şeylerden.

    bu arada panpalarım kızlar sizi denerler yani sizi test ederler ama sizin ruhunuz bile duymaz şimdi size bu testleri nasıl anlayacağınızı öğreteceğim.

    mesela kızla arkadaş ortamında tanıştınız kız sana sorular sorar okuyormusun? bölümün ne vs. kızın burada bilinaçtı seni bir nevi test eder. bu erkek bana değer mi değmez mi diye sorar kız. burada rahat yavaş ses tonuyla cevaplarız ama kız bu soruları sormuşsa emin olun kızın bilinçaltı seni değerlendirmiştir. kız eğer size nerde kalıyorsun diye sorarsa sakın direk arkadaşlarla ev tuttuk kalıyoruz demeyin. önce yemek yapmasını biliyor musun diye sorun. bu kızın bilinaçltına şu imajı verecek. eğer bu çocuğun evine gitmek istiyorsam yemek yapmam lazım diye ve inanın çok etkili taktiktir ve emin olun o kız size gelip yemek yapacaktır.

    sosyal platformlara gelince

    twitter kullanın panpalarım

    facebook'ta hüzünlü şarkılar paylaşıp ezik olduğunuzu cümle aleme duyurmayın aksine eğlenceli müzikler paylaşın ne kadar eğlenceli ve neşeli biri olduğunuzu görsün kızlar. sakın zırt pırt :D işaretini kullanmayın smiles pek kullanmayın çok gerekirse ^_^ işaretini yapın sohbette.

    kızlara sakın selam naber? napıyorsun yazmayın. sıkıcı konumuna düşersin bir şey mi söyleyeceksin direk söyle kıza.

    fotoğraflara mümkünse rötüş çekip öyle atın picassa'nın içinde picnic diye bir uygulama var o gerçekten de çok daha kaliteli hale getiriyor fotoğrafları.

    sonra sohbette kıza bir şey sorduktan sonra

    iyi geceler
    teşekkürler

    yazın kızda ö.deil başka bir sorun var mı derse

    hayır, teşekkürler yazın

    ama beyler gerek mesajlaşırken gerekse facede kesinlikle imla kurallarına uyun. virgül olsun nokta olsun çok dikkat edin inanın çok fark eder. ve noktadan sonra büyük harfle başlayın.

    şimdi beyler ilk açılışa geleceğim tanımadığınız kızlarla ilk konuşmayı başlatmaya.

    bir kızla üç kez göz teması sağladıktan sonra ayağa kalk ve etrafta kimseyi giblemeden kıza doğru yürümeye başla eğer kızın gözleri sendeyse sende gözlerini kızla birleştir. sakın gözlerini kaçırma. ilk olarak selam kelimesinden başka bir kelime kullanma ve şu cümleyi kur

    - normalde böyle bir şey yapmam ama gelipte seninle tanışmam gerekti. bunu söylerken hafif bir gülümseme olsun yüzünde bu şekilde kızın pozitif duyguları harekete geçer. kız gülümserse eğer ayaktaysa konuşmayı devam ettirin oturuyorsa direk oturun sandalyeye onay beklemeyin.

    ama şu var panpalarım siz siz olun dış görünüşten etkilenin ama bu yüzeyselliğe takılmayın. Çünkü bir kadının sizin için önemli olup olmaması, onun karakter özelliklerinden gelmelidir. Kadının değerini karakter özelliklerine göre değerlendirin.

    giyim kuşamın kızlar üzerinde etkisi için kısa bir video : http://youtu.be/FdCez0-5ixs
    bu anlattıklarımı uygulamaya şu andan itibaren başlayın
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster