/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +1
    şimdi size diğer erkeklerden en az 100 adım önce olmanın yani özgüveni hayatınıza yerleştirip ilk adımı tamamlamanız için teknikleri yazıyorum. (asosyal panpalarım için birebir niyetiniz kız tavlamak olmasa bile sosyal ilişkileriniz mükemmel hale gelecek)

    bilinaçtının en yoğun olarak olumlamalara açık olduğu zaman uyumadan önceki ve uyuduktan sonraki zamandır. bunu richard bandler'den öğrendim. Kendisi nlp denilen olayın bizzat kurucularından birisidir. konumuza dönelim, panpalarım telefonunuza bilgisayarınıza yada bir kağıda şu cümleleri yazınız.

    Ben istediğim her şeyi yapabilecek güçteyim.
    etrafımdaki çoğu erkekten çok daha çekiciyim.
    özgüvenim tam. kendime sonuna kadar güvenirim.
    ben mükemmelim.
    hiçbir kız benim için imkansız değildir.

    panpalarım gece yatmadan önce ve sabah uyandığınızda bu kelimeleri okuyun ve zihninizde tekrar edin ama hiç birşey düşünmeyin bunların dışında. sakın cümleleri değiştirmeyin panpalarım herhangi bir ek getirmeyin bunlara. bilinçaltınızın çalışma mekanizması öyle her cümle kalıbını doğrudan kabul etmez.

    -E panpa nolcak bunları tekrar edince bide ne kadar süreyle tekrar etcez?
    panpa bilinçaltı biz ne dersek ona şartlanır yeter ki doğru ve yerinde cümlelerle düzgün tekrarlarla söyleyelim şimdi bilinaçtının bir düşünceyi kabul etmesi ve onu senin karakterine eklemesi 21gün ile 1ay arasında değişir. şimdi senden istediğim panpa 1 ay günde 1+1 dk boyunca gece uyumadan ve sabah uyandığında bu cümleleri kafanda tekrar etmen. çok değil birinci haftadan sonraki değişimleri göreceksin ve inan sen bile bu değişime inanamayacaksın.

    Panpalarım arabesk dinlemeyeceksiniz. onun bunun için değil kendiniz için dinlemeyeceksiniz.

    -neden panpa?

    çünkü arabesk müziklerdeki sözler bilinçaltınızı mahveder zaten çevrenize bakarsanız kızlarla konuşamayan asosyal başarısız insanlar arabesk diner. Ayrıca hüzünlü müziklerde dinlemeyeceksiniz. çünkü bu tarz müziklerdeki olumsuz sözler bilinçaltınıza negatif inançlar yollar. mesela şarkıda adam diyor ben öldüm ben bittim ben yapamam mahvoldum ben vs. bilinaçaltınız bunları alır işler ve doğrudan hayatınıza sokar. mesela rocky filminin efsane müziği eye of the tiger tam tersi etki yapar dinlediğiniz zaman kalkıp koşasınız hareket edesiniz gelir. bu yüzden size olumsuz inanç veren şarkılardan kurtuluyoruz panpalarım.

    konuşma dersi: merhaba panpalarım burada konuşma dersine başlıyoruz. konuşmak amlı olsun erkek olsun fark etmez, çok önemli bir olaydır. önceki bölümde dediğim gibi ilk kural yavaş konuşuyoruz. şimdi bu yazıyı okuduktan sonra etrafındakilerle daha yavaş konuş inan bana farkı göreceksin.

    “Kelimelerin gücünü bilmeden, insanı anlamak imkansızdır.”

    Konfüçyus

    Kelimeler çok etkilidir.

    Tatlı dil yılanı deliğinden

    Acı dil akıllıyı çileden çıkarır.

    En keskin ve tehlikeli silah dildir.

    Silah yarası geçer, dil yarası geçmez.

    Silah bir kere, dil bin kere öldürür.

    Panpalarım Amerika’da, ingilizce üzerinde araştırma yapılmış ve bazı sözcüklerin diğerlerine göre daha da ikna edici olduğu görülmüş bu sözcükler 'Sen, para, kurtarmak, sonuç, sağlık, kolay, aşk, keşif, kanıtlanmış, yeni, güvenlik, garanti’ sözcükleriymiş. insanların bu kelimelere diğerlerine göre çok daha fazla güveniyormuş. kızlarla konuşurken bu kelimeleri kullanırsan daha ikna edici bulursun

    Beyler kızla konuşurken daha önce kaç tane sevgilin oldu derse çok oldu de ve konuyu geçiştir. eski konulara sakın girmeyin ona sakın sormayın kaç tane sevgilisi olmuş ve neden ayrılmış ve eğer o size anlatırsa direk araya girip konuyu değiştirin.

    kıza prim vermeyin

    mesela kızı buluşma yerinde max 15 dk bekleyin sakın aramayın ben geldim diye. 15 dk içinde gelmezse sakın 1 dk bile beklemeden gidin. ezik insan imajı vermeyin.

    kız yanınızda telefonla çok konuşuyorsa orada kızı uyarın çünkü baskın erkek alfa erkektir ve her zaman kızlar tarafından istenilen erkektir.

    kızla ilişkinizi kanka boyutuna getirmeyin. kız arkadaşlarından farkınız kalmaz.

    `birazdan size soğuk okuma tekniği adından mükemmel bir teknik öğreteceğim.

    SOğuk okuma-barnum etkisi yada forewer aldatmacası tekniği

    bir kızla otururken ama kızın tek olması önemli yada yürürken farketmez kıza biliyormusun beden dilinden gözlerinden hakkındaki çok şey okunuyor diyin. kızlar çok meraklıdır böyle şeylere.
    dik durup kızın gözlerine bakarak
    meseelaaa sen diye başlayarak aşağıdaki metinden bir kaç cümlesini kıza okuyun.

    -diğer insanların senden hoşlanması ve hayranlık duyması senin için önemli olsa da kendi değerlendirmekte temel kriter sensin.

    -bazı karakter zayıflıkların var fakat bunları artı yönlerinle kapatabiliyorsunuz.

    -henüz yeterince değerlendirmediğiniz, kullanılmamış bir kapasiten var.

    -dışardan gözüken disiplinli ve kontrollü insanın aksine, içinde,
    hassas ve güvenlik ihtiyacı hisseden bir birey var.

    -zaman zaman doğru olanı yapıp yapmadığın ya da doğru kararı verip vermediğinle ilgili süpheye düşüp, sıkıntılar, iç hesaplaşmalar yaşıyorsun. hayatın belirli bir miktarda değişim olması gerekli.

    -sınırların ve yasakların varlığından rahatsız oluyorsun.

    -kendi düşüncelerine değer veriyor, başka insanların düşüncelerinin doğruluğunu olduğu gibi kabullenmiyorsun; inanabilmek için sana tatmin edici delil gerekli. aynı zamanda diğer insanlara karşı çok açık sözlü olmanın da pek yerinde bir davranış olmadığını düşünüyorsun.

    -zaman zaman içten, cana yakın ve sokulgan olabilirken zaman zaman da içe dönük ve sıkılgan olabiliyorsun.

    -istek ve tutkularının bazıları kısmen gerçekdışı
    beyler buradan bir kaç cümleyi söyleyin kıza ama daha fazla söylemeyin inanın bana kız sizden öyle bir etkilenecek ki arkadaşlarına bile anlatacak ama bunları anlatırken yavaş konuşun dik durun kızın gözlerine bakın. bir de kıza gözlerinden şu okunuyor diyerek bir cümle söyleyin sonra kızın omzuna dokunarak beden dilinden özellikle de omuzlarının düşüklüğünden şu deyin vs. gerisi hayal gücünüze kalmış.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster