/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +13
    O gün sabaha kadar uyumadım hoca evin camlarına, kapılarına ve duvarlarına şekiller çizmeye başladı kırmızı özel bir mütekkeple dualar ediyordu her çiziminde bunlar ne işe yarayacak dedim arkasını döndü elindeki küçük uçlu resim fırçasını kırmızı mürekkebin içine bırakarak yanıma gelip bağdaş kurdu. Bir sigara uzattı aman hocam dedim al al diye tekerrür etti. Peki dedim sigaradan bir duman aldı başladı anlatmaya.
    bak evlat! Bu işaretler evinizi bu şerli cehennemliklerden koruyacak sana fiziksel olarak ulaşamazlar ama manevi olarak ruhsal olarak ulaşmak için bir sürü yolları var.

    Mesela nasıl hocam nasıl manevi ve ruhsal.
    Yani şöyle söyliym sana evlat mesela rüyalarına girip seni etkilemeye çalışırlar evde otururken bir anda üstünde bir baskı kurmaya çalışırlar kasvet oluştururlar başını ağrıtırlar ama güçlü olman gerekicek.
    Peki hocam dedim.
    kavramıştım artık işin gerçekliğini tam boyutunu ve bu oyunu oynamaya hazırdım. Bu sırada sigarasından son dumanını alan hoca kalktı ve şekilleri çizmeye devam etti.
    Akşam olmuştu hoca bana kesinlikle camlardan ve kapılardan uzak durmamı söylemişti tehlikeli olabileceğini sana özellikle aynalar yolu ile ulaşmaya çalışacaklarını aynaları kaldırmamız gerektiğini söyledi.
    O gece bütün aynaları kaldırdık bodrum kattaki kilere kolileyip koyduk. içi boş fakat yorucu bir gündü uykumun geldiğini söyledim yatmak için odama geçtim hoca,
    Peki evladım sen odana geç ben dualar edicem bu gece sabaha kadar dedi. Allah sizden razı olsun hocam dedim. Odama geçip yatmaya başladım. Gece rüyamda hocayı gördüm içeride ayağa kalkmış dua ediyordu bana söylediği gibi yanına doğru yürümeye başlıyordum mırıldanıyordu yaklaştıkça ses hırıldamaya dönüştü hocanın yüzünü çevirdim ve o an çığlıklarla uyandım. Çok korkmuştum hocanın gözleri oyulmuş ayakları ters dönmüş ve bana çok değişik bir sesle "Seni bizim elimizden kimse alamaz çamur" diye bağırdı o sırada etrafımda daire şeklinde dizilmişlerdi.

    Kan ter içinde kaldım içeri gittim hocanın yanına gidip rüyamı anlatacaktım.
    Hoca tıpkı rüyamda ki gibi ayaktaydı fakat bu sefer odanın ortasında mutfağın karanlığına doğtu konuşuyordu sessizce.

    Ne zaman
    Kim bunlar ne istiyorlar şeklinde fısıldıyordu.

    Bir anda sustu ve sanki o karanlık ona benim arkasında olduğumu söylemişti. Direk bana döndü uyumadın mı evladım dedi. Hayır hocam dedim rüyamı anlattım. Hoca durdu ve sakalını sıvazladı evladım artık bu iş çok tehlikeli olmaya başladı dedi. Gözlerinde ki korkuyu ben de hissetmiştim. Evladım bu evin içinde şu an benim eşim var dedi. Ben merkeze inip bir kaç işimi halledicem sana o göz kulak olucak dedi. Eşiniz nerede hocam dedim ne zaman geldi dedim. O zaten hep buradaydı dedi. O bir cinni dedi arkamda bir anda beliriverdi döndüğümde karşımdaydı yüzü gözü kapalı kara çarşaflı bir varlıktı. O seni korur dedi ve yola koyulmak üzere evden çıktı.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster