/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +32 -4
    Beyler selamunaleyküm öncelikle sizlere başımdan yaklaşık 6 yıl önce geçen olaylar silsilesinden bahsetmek istiyorum.

    O zamanlar 20 yaşlarıma yeni adım atmış kendine göre espirili şen şakrak hepiniz gibi birisiydim kırklareli de küçük bir balıkçı kasabasında yaşamımızı idame ettiriyorduk. Ailecek geçimimizi ormancılık ve balıkçılıktan sağlıyor günlerimizi de yokluk içerisinde ama mutlu ve birbirimize bağlı bir şekilde geçiriyorduk kasaba yeri küçüktü bakkal rahmi amca berber niyazi abi ve manavımız ismail başkan bildiğiniz filmlerde ki kasaba yaşamı şirin bir yerdi.
    Ve tabi kardeşim canım ciğerim serkan vardı hep birlikte takılır kasabanın haylaz çocuklarını oynardık mobiletlerimize atlar kayalıklara gider akşamları içerdik çoğu zaman ta ki son gitmemizden bir kaç hafta sonra serkan arkasında "alkhutat almuhala"
    (Çamurlu günahkar) diye yazılı bir notu mobiletine yapıştırıp kayalıklar da her akşam gidip içtiğimiz yerde yaşdıbına son verene kadar herşey çok güzel gidiyordu. Yaklaşık bir kaç gün evden dışarı çıkmadım kendisini o kayalıklardan atması hemde bir gece vakti en önemli kısmı serkan daha türkçeyi doğru konuşamazdı kaldıki arapça bir not bırakması hemde KENDi KANINDAN YAZILMIŞ BiR NOT inanın şu an bile anlatırken üzerime bir kasvet bir ürperti çöküyor. Bu durumu ailesi çok araştırdı polis hepimizin ifadesini aldı en çok beni sorguladılar en yakınında ben vardım ama hiç birşey çıkmadı. Serkan bana intihar etmeden 2 gün önce rüyasında sürekli kayalıklara giderken içinden geçtiğimiz karanlık ormanın içinden geçen bir patika vardı orada motorunun arıza yaptığını ve onunla birlikte benimde orada olduğumu ardından birşeyin bizleri ağaçların arasından izlediğini söylüyordu. Anlattığına göre 1 tane gelinlik içerisin de bir kız ormanın içerisinden üzerimize doğru yürüyor tam bize yaklaştığında duvağını kaldırıyor kafasını kaldırdığında insan dışı bir mahlük ve bir anda elinde beliren serkanın gözleri oyulmuş kafası ve yerde yatan serkan rüyasını aynen bu şekilde anlatmıştı devamında hep uyandığını korkuyla terden sırılsıklam kaldığını anlatıyordu. Bunu takıntı haline getirdiğini söyledim bu tür kabusları çok önemsememesini söyledim fakat bu kabusların aynısını serkanın 7 sinden sonra okutulan mevlüd ün gecesinde rüyanın devdıbını ben görene kadar.
    ···
   tümünü göster