/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +70 -173
    Ulen amk akçomarları hepiniz sövmüşsünüz 80milyon basılsa yine iyi bu paralar hala basılıyor uyumayın aptal huurlar

    Evet beyler an itibariyle bu paralar kullanılmaya başlandı. Yine her zaman ki gibi Atatürk'ü karalama ikinci plana atma söz konusu.
    Nedir bu Atatürkten nefretiniz amk. Habere gelecek olursak
    15 Temmuz darbe girişiminin ardından basılan 1 TL’lik madeni hatıra paraları piyasaya dağıtıldı. 15 Temmuz’u bahane ederek basılan Atatürksüz Türk Lirasıyla karşılaşan yurttaşlar şaşkınlık yaşadı.

    Başbakanlık Hazine Müşteşarlığı, 15 Temmuz şehitleri ve gazileri anısına hatıra parası basmıştı. Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılan hatıra paraları 31 Ekim’de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a sunuldu. Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürü Sadettin Parmaksız Kasım ayında yaptığı açıklamada iki hatıra para basılacağını duyurdu. Parmaksız, 2 hatıra paradan bir tanesinin tedavül para şeklinde, Türkiye’de yaşayan vatandaşların sayısı kadar olacağını belirtti.

    Paraların ön yüzünde Türk bayrağı tutan eller ile “Türkiye Cumhuriyeti - 15 Temmuz şehitleri ve gazileri anısına” yazıldı. Paranın diğer yüzündeki “1 Türk Lirası” ibaresi de aynı kaldı. Atatürksüz paraların tedavüle sürülmesi yurttaşların tepkisini çekti.

    Anı parası falan da olduğuna inanmıyorum bir anı parası ülkedeki tüm insan sayısına eşit basılmaz.

    Evet beyler durumumuz vahim akçomarlar yine iş başında neyse "Hayırlı" olsun
    ···
   tümünü göster