/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +12 -2
    demokrasilerdeki tek adamlıkla monarşilerdeki tek adamlığı ayırt edemeyenler aynı kefeye koyanlar oldukça daha çok evet dersiniz.

    sabahtan akşama kadar çalışıp aldığın maaşla ay sonunu zor getiriyorken, suriyelilerin aldıkları parayla karı kız kovalaması hoşuna gidiyorsa, hadi kaşarlaşmış kişiliğin için bunu kıyaslayamıyorsan, yolda kağıt toplayan, karton toplayan 60 yaş üstü teyzelerin amcaların hayatlarını gör de utan bari.

    suriyeliler gününü gün ederken sadece suriyede söz sahibi olacağız diye (olamayacağız da) cepheye piyon gibi sürülen, sadece siyasi bir hamle için hayatlarının baharında yitip giden kardeşlerimizden utan.

    sen hayatını idame ettirmek için kılı kırk yararken, ihalelerle, gemilerle, yurt dışına giden dolarlarla gününü gün eden insanların seviciliğini yap. inan ki onların zerre kadar gibinde değilsin.

    askere gitmemek için yalandan kanser olanlar, parası varsa, hele ki vekil, bakan çocuğuysa kılıfına uyduran adamların peşinden koş.

    her türlü torpil, adam kayırma, adamcılık, hak yeme bu kadar gün yüzündeyken birgün başına geleceğini bile bile git evet de sen.
    ···
    1. 1.
      +1
      Ayakta alkisladim
      ···
    2. 2.
      -1
      Siyasi bir hamle ne amcık vatan için diyoruz biz ona tabi hiç o ruhu hissesemediğin için anlamazsın.
      ···
   tümünü göster