/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +86 -2
    (bkz: Part 4)

    Ben ilk günler olduğundan kafamda ağır abi gibi takılmayı seçmiştim elde fiber tesbih falan, hem emoyum hem atarlı ergen modundayım. ergenlik işte. Neyse bu yerleşti yanıma elini uzattı, "ben ahmet" dedi. Suratına bakıp inceden bir süzdüm, birşey söylemeyip sadece elini sıktım. Bu ahmetle olan dostluğumuzun henüz başlangıcıydı.

    ilk haftayı geride bırakmıştık, bu arada sıkıntı olmayacak heralde düşüncesiyle saçlarımın ense kısmını alev kırmızısına boyatmıştım ilgi çekeceğim ya aklımca. ikinci haftanın ilk günü sabah okulun kapısına gelmiştim, kapıda müdür yardımcılarından biri olan muzafferi gördüm. Pek tanımıyordum adamı ama ilk hafta nasıl sinirli otoriter bir huur fırlatması olduğunu çok duymuştum. Kapıdan tam giriyordum ki durdurdu beni, o an sınıfta ilk gün gözüme kestirdiğim kız okula girmek için kapıya doğru geliyordu ve beni gördü. Muzaffer "bu saçının başının hali ne (o an ensemdeki boyayıda fark etti) sen peygamberin oğlu olsan seni bu kapıdan içeri sokmam" Aynen bu şekilde dedi.

    Kızda duymuştu, ulan daha tanışamadan rezil olmuştum kıza. ismini öğrenmiştim bu arada gülcandı adı. Muzafferden intikam almalıydım hızlı düşündüm ve "hocam kestireyim ama param yok babam daha maaşını almadı" diyerek bir duygu sömürüsü attım ortaya. Cebinden çıkardığı 10 lirayı bana uzattı "al güzelce traş ol" dedi muzaffer. Duygusunu sömürdüğüm muzafferi, duygusalca gibecektim. Parayı aldım ve berber yerine internet kafenin yolunu tuttum. Okulu ekip akşama kadar nfs underground oynadım.
    ···
    1. 1.
      0
      Rezzerved
      ···
   tümünü göster