/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +7
    Hani lan nerde ? Yok işte , ooh iyi … derken elimi enseme zütürmeseydim keşke. Ensemden yaklaşık 3 cm aşağıda yuvarlak bir sey vardı . hemen hemen etimin içine gömülmüştü . Bu yuvarlak şey (yş) in 2 cm yukarısına dogru sanirsam dikişler vardı . Ama çoktan geçmişler . Normalde kaşınması yada acıması gerekirdi .
    Şuan dışarıya dair hatırladığım pek şey yok sanırım bu cihaz bunu sağlıyor , yada zihnimi sildiler . Bu cihaz büyük ihtimalle , yaşam bilgilerimi de bizim pgibopata aktarıyor .

    Şimdi yara olmadığına ve sadece iz olduğuna göre ya bu cihazı koyarken çok müthiş bir teknoloji kullandılar . Yada ben bir süre baygın bir şekilde bir yerde tutuldum . Bu konu meçhul . Ama sanırım bu adamların eline düşeli sandığımdan fazla bir süre zarfını geride bırakmışım . Geldiğimden beri bir kere uyudum ve uyumaya niyetim yok . Geldiklerinde onlarla yüzleşmem gerek . Uyuma numarası işe yaramıyor. içerde kamera varmı bilmiyorum ama beni izledikleri kesin . Aslında aklıma müthiş bir fikir geldi . Sanırım beni tutanlarla yüz yüze gelme vakti geldi .
    ···
   tümünü göster