/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +127 -2
    Dün her seyden habersiz durakta bekliyorum. Telefonu kurcalarken önümden taytlı bir afet yürüyordu.Ben dururmuyum hemen kamerayla fotoğraf çekmeye çalışıyorum.O aradada otobüs geldi. Baktım numaraya benimkisi. Hani uzun olan otobüsler olur ya,onlardandı.

    Direkt arka tarafa yöneldim bizim biraderlerden biri en arkanin önündeki koltukta şapkonu takmış oturuyor. Kaş göz yaptı burası boş diye. Bende en arkaya oturdum bununla konusuyorum. Kendi aramizda Gangsta taklidi falan yapardik hep uyuşturucu işindeymişiz gibi. Selamlaşma faslı bittikten sonra aramizda geçen diyalog aynen şöyle:
    (B: Ben , O:O)
    O : Lan Harami akşama vurmalık bişeyler getirsene uçalım biraz.
    B: Sen iste şimdi verim bişeyler. Parasıni verdikten sonra.
    O: Vermediğimiz oldumu şimdiye kadar be ayip ettin.
    B: Parayı veren düdüğü çalar oğlum.

    Aslinda ikimizde temiz çocuklariz fakat toplum içinde kabul görmek için böyle çılgınlıklarimizda oluyor. ikimizde daha bi gram uyusturucu görmemişiz ama firsat verseler her türlü kriminel işe girecek tipleriz. Neyse ikimizde basladik sanki 40 yıllık keşler gibi konuşmaya. Yok geçen bunu vurdum dün şöyle bir Golden Shot çaktım kendime. Sol tarafimizdada 2 tane liseli bizi dinliyor. Amacimiz bunlari keklemek. Benim biraderin inecegi yer geldi. En son inmeden fiyati biliyorsun hazirla dedim. Buda usta oyuncudur kafayi salladi. Aradan 5 dk geçmedi bu liselilerden biri arka koltuğa yanima oturup "Mal var mi abi "dedi. Bende durumu çaktim ama kendimizi ağardan satalim diye "burda senden daha mali var mi?" dedim çıkıştım. Buda bana atar yapacak gibi oldu. Ne de olsa keş imajı yaptık, senin şurda taşaklarini keserim lan dedim. Bu tirsdi. Abi sakin ol,varsa bize biraz mal satabilirmisin diye soracaktim diyor. Süt bebesi amk 17 yasinda hayatlarinin solmasini istiyorlar. Neyse bende oyuna devam edip bu kerizlere numarami verdim yarin size buluşma yeri söylicem oraya gelin 150 lirada para getirin dedim. Bide birazda tehdit ettim birine söylerseniz ikinizide bulurum diye. Neyse eve gidince 2 minik toka poşetlerinin içine gittim un doldurdum koakin diye verdim kerizlere. Acaba noldu simdi pezolara beni ariyolardir abi bu mal bozuk diye
    ···
   tümünü göster