/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +274 -9
    Ciddiyim iki uc sey biliyosaniz bir sifir ondesiniz.

    Bilen bilir beyler smart tv niz varsa kumanda uygulamasindan ayni aga baglandiginiz surece tvyi kontrol edebiliyosunuz. Bizde de var tabii, tvyi de internete bagladigim icin kontrol edebiliyorum.

    Bizim televizyonun aynisindan alt komsuda da var. Ve de internetlerinin modeminin pinini bildigim icin, sifrelerini kolaylikla kirabiliyorum telefondan.

    Bu amina koduklarim gece gunduz demeden ikide bir son ses muzik aciyolar. Ulan bende ses sistemi olmasina ragmen gunduzleri bile o kadar acmiyorum siz hayirdir? Normalde asagi inip uyarmam gerekir degil mi?

    Ama ben napiyorum, aliyorum elime telefonu, baglaniylorum modemlerine, basiyorum exite. Basiyorum kapatma tusuna. Tabi 'nooluyo bu televizyona yav' seslerini isitmek de ayri bir keyif veriyor. Bir daha aciyorlar, bir daha basiyorum.

    Yillar once sadece bir kere toplandigim arkadaslarimla oyun oynadigimizda yukari cikip, hayvanlar diye bagiran komsuya yillar sonra bu yaptiklarim hosuma gidiyor. Senin sifreni de kirarim, tvni de kafama gore iste boyle kontrol ederim.

    Bunlara boylesi yaraniyor.
    ···
   tümünü göster