/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +2 -1
    Beyler artık bu başlıklar iyice canımı sıkmaya başladı. Hayır normal ciks hikayeleri bitti artık adamlar fantezi ciks hikayeleri yazmaya başladılar. Yok işte Helikopterin pervanesine sinek raketi taktım döndükçe sevgilimin zütüne şaplak atıyor ya da ne bileyim Golf oynamaya çayıra gittik delik yoktu sevgilimin züt deliğini kullandım. Hayır beyler artık yeter bunlar ne böyle ya ben bunları rüyamda göremiyorum adam hayatında yaşamış gibi anlatıyor. Daha demin bir hikayeye tanık oldum beyler hikaye aynen şöyle ilk bir açıklamış;

    işte şehir dışı geziye gidiyoruz. Ayça ile ben ilk defa gezicez çok heyecanlıyız. Otobüse bindik gidiyoruz. B: Ben A: Ayça(Allah razı olsun söylemese anlamıycaz)
    B:Ayça
    A:Efendim
    B:Hadi bana sakso çek
    A:Tamam
    Sakso çekti çok zevkliydi sonra kucağıma oturttum gibtim. Kimsede görmedi.

    Ulan pekekent bari bi giriş-gelişme-sonuç yap yine gib böyle hikayemi olur huur çocuğu
    (Utanmasa böyle devam edecek)
    Ben git gel yaptıkça ayçanın kafası yukarıdaki lambanın tuşuna çarpıyordu. Bi kapanıp bir açılıyordu. Yandaki itfaiye S.O.S. sanıp otobüsümüzü durdurdu. Bende sinirlenip itfaiye hortumuyla zütünü kırbaçlayıp onuda gibtim.
    Şimdi bana abartma patdis o kadarda değil dıbına koyayım diyeceksin. O kadar amk sözlüğü az kurcala 1000 tane böyle hikaye vardır. Bu hikayenin devamında adam izmir'e geziye gidiyor ya en az oradan 32 kız giber belli yani en az oda. Hayır şimdi gelip bana pmden gibtim huur çocuğu cart curt falan yazacak bu yazar arkadaşımız. Tamam kardeşim madem öylesin ki eminim öylesindir gel ben sponsor olayım açalım gibegibeturkiye.com diye bi site "Merhaba benim adım Ferhat, Seni gibem ter at" diye sloganda yazalım ki baya hızlı da bi panpamızsın anlattığın kadarıyla günde 3-4 video çekelim sende kazan bende kazanayım. Ben 192 adamım yakışıklıyım da hani öyle leo kadar falan değilde Türkiye standartlarına göre gayet güzel bi yüzüm var Sağlık problemlerinden dolayı kilo alamıyorum tek dez avantajım o. 20 yaşıma geldim Ben hayatım boyunca 1 kız gibtim o da amk kız ornitorenk gibiydi 4 ayın sonunda bana verdi onda da fok balığı gibi yatıp oynk oynk diye sesler çıkaran biriydi.

    Neyse şimdi gibtir et o konuları da diyeceğim şu ki yeter amk çoğu yazar bıktı bu gibim sonik hikayelerden ciks üzerinden prim yapılmasından amk. Ya gibtir git sexhikayelerim gibi sitelere yaz ya da biz modlarla konuşalım öngibici diye nesil açsınlar siz bunları yazın biz gibtirip gidelim sözlük size kalsın ismide değiştirir gibinci Sözlük yaparsınız sizde kurtulursunuz bizde kurtuluruz yeter amk Bu nedir ya
    ···
   tümünü göster