/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +41 -5
    edit:37 sukuya devam.Üniversite sonuçları açıklandı ve kazandığım şehre gittim. Mutluydum. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Yepyeni bir hayat yepyeni dostluklar yepyeni aşklar...

    Aslında o şehre giderken bir sevgilim vardı. Adı Derya idi. Çok seviyordum. Ancak son zamanlarda çok fazla kavga ediyorduk. 10 aydır birlikte idik. Okul kaydımı yaptırdığım gün buluşacaktık. Aynı üniversiteyi kazanmıştık. Yazın pek görüşemiyorduk. O yüzden özlemiştim. Aradım onu. Bana gelemem gibi bir sürü şey söyledi. inanamıyordum acaba beni sadece geçiştiriyor muydu?

    Telefon konuşmasını yaptığımız sırada iyice sinirlendim ve ona artık her şey bitti dedim. Aslında bir çok şeyin yeni başladığını bilmiyorum.

    Ağlamaya başladı telefonda. Lütfen yapma diye. 10 aylık ilişkimi tek bir kalem de silmiştim. Peki neden? Artık büyüdüm mü? Üniversiteye gelmek beni daha mı özgüvenli yapmıştı? Aslında onu sevmiyor muydum?

    Hiç birini bilmiyordum. Ancak bildiğim bir şey her şey bitti. içim bir rahatlamıştı. Yeni bir şehre geldiğim için eskilerden tamamen koptuğum için. Baya bir rahatladığımı farkettim ve mutlu oldum.

    Daha yurt ayarlanmadığı için şehirde bulunan annemin 80 yaşında ki amcasının yanında kalıyordum. Bir baktım Derya aradı. Açtım telefonu.
    ···
   tümünü göster