1. 5901.
    -1
    az önce bitirdim diziyi söylücek çook şeyim var da gücüm yetmez üşeniyorum amk ama yazacam lan

    dizi herşeye rağmen şişirilmiş bir balondu cok fazla abartılmış . tamam türkiyeye göre üstdüzey bir dizi eyvallah ama o kadar. öyle 5 kere 10 kere izlencek yada hala konusulup övünücek bir dizi değil . öyle olsa ankara izleniyor 400bin izlenmede kalmazdı. asağıdada entrylerim var daha fazlaydı ama sildim coğunu. neyse izledik bitti amk coğu bölümü zaten 2-3güne unuturum 1-2 sahne kalır aklımda anca o .. sizinde öyle değil mi ? abartmyın amk artık abartmayın.

    barbaros, muzo,memduh başgan ve tabii ki ercüment adamsınız . belki 10 bölüm anca oynadınız ama sizin için izledim. adamsınız adam . hele barbaros muzo adaleti sağladınız işte bazen adalet böyle sağlanır.. suna da kendi adaletini yarattı.. neyse ercüment efsaneydi ama yakalanmaması bana koydu hatta 1 gün ara v erdim diziye 73den sonra . geç geldiler erken gittiler başgan ile ama yinede ercü o kadar adam öldürdü . behzat onu yakamalı hatta öldürmeliydi . ankara yanıyor filmindede bilerek bırakıyormuş zaten

    behzat yaşadığın hayatı gibeyim. bu kadar dert ıstırap vay amk içmekte haklısın ama dizinin bunu güzel birşeymiş gibi göstermesi yanlış .
    behzat bir dert yaşıyor 1-2bölüm içiyor hatta uyuşturucu kullanıyor sonra kendine geliyor. dizi bilinçaltımıza içkinin iyi birşey oldugunu göstermek üzerine kurulmuş .

    harun dıbına koyim yobaz 2yüzlü yalancı bi binsin. hayelet adamsın. akbaba seni sevemedim amaaa asıl adamım cevdet.. adamsın cevdet adammm o ekibin geleceği sensin .

    genel olarak dizi yorumlarım ise ; 1.sezon iyiydi kendine hastı. cok fazla sıkmıyordu ama ben yinede baya sahne geçtim dikkat ederseniz dizi ilk sezonda pavyonları felan gösterirken 2.sezonda cok az hatta 3.sezon hiç pavyon sahnesi yok gibiydi. tamam dizi teröristleri seviyor ağır solcu fanlarıda genel olarak ya cahil insanlar yada ağır pkklı terörist bölücüler eyvallah şu başlıkta övgü yazanlarında yüzde 98 i huur cocugu bunuda biliyoruz ama dizi haketten baya sansür yemiş amk 2 ve 3de..

    benim için fav 5 bölüm ( sıralamasız) 38-39-81-78-61 gibi 78i cıkartıp finalide koyabiliriz. ama 81 cok iyiydi. 70de iyiydi

    Dizi 16günde bitti. bu kadar hızlı bitmesi 1-) zaten son sezon 1saatti bölümler. 20 dk felanda ben kısalttım 40ar dakkadan seri seri bitti. bazı bölümleride mesela 77 cok sıkıcı oldugundan geçe geçe 15dk felan özet gibi izledim .

    başka söylücek şeyim olursa editlerim
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster