/i/Risk Budur

Risk nedir? Risk budur.
  1. 101.
    +5
    Bre gerizekali. Bazi cinler vardir ki cogunlugu böyledir davete icabet edenler de bunlardir , ayni seytanlar gibi insanlari dinden cikarmak ahiretini yakmak için her seyi yapar. Sana burda bir sekilde kanitlasam davet yapsam veya baska bir sekilde , bu sana cinlerin varligini ayni zamanda da dinin ve allahin varligini kanitlamis olurum. Dolayisiyla seni inanc sahibi yaparim. Cinler bunu bile bile senin davetine gelirler mi , gelmez.. Ayrica gerizekali , sen bu isleri iki dua okucam cinlere kufur edicem ve bana musallat olucaklar diye dusunuyorsan buyuk yanilgi icindesin. Bak kardesim, benim neler cektigimi annemin neler cektigini allah biliyor ben kendime gore kanıtımi coktan buldum. Allah kimseyi oyle sinamasin dusmanimi bile. Cok sukur suan atlatmis vaziyetteyiz 2 yillik bir tedavinin sonucu. Simdi yemin etsem de sana bir tesiri olmucak ama umarim bana inanirsin , gercek dostum. Serefim namusum inandigim her sey adina yemin ediyorum ki gercek. Umarim dogru yolu bir an once bulursun.

    edit: toplumumuzda cin kavrami cok yanlış anlasiliyor bak bu konuda haklisin. yok tuvalate gidememeler yok cin gordumler falan alayi fasa fiso. belki sana bunlar sacma gelmistir ve burdan yola cikarak inancini zedelemistir. gercekte ne cinler boyledir , ne de musallat bu sekilde gerceklesir dostum. eger inanmak icin okucaksan ve ciddiye alicaksan yarin bir gun zamanim olunca sana basimizdan gecenleri anlatabilirim.
    ···
    1. 1.
      0
      ben de dinlerim panpa böyle yaz ciğerimi ye ama bana da hak ver ben septik olmazsam herşeye inanırım öyle değil mi ?
      vaktin olduğunda yazarsın
      ···
    2. 2.
      0
      Haklisin dostum insan olmanin kosuludur sorgulamak. Ben sorgulayarak ve kendimce kanitlarla inanca ulastim. Sadece hurafelere ve gibindirik sozluk hikayeleriyle dini inanci bagdastirmak pek dogru olmaz. Yazicam bir ara merak etme unutmam.
      ···
      1. 1.
        0
        Bende okumak isterim kardeşm yazdklarını başlık falan açarsan güzel olur başlığı bana mesajda atablrsn mutlaka okumak isterm
        ···
    3. 3.
      0
      tabi panpa istediğin zaman yazarsın
      ···
    4. 4.
      0
      Kardes bi entry gir bizde dinliyelim olmaz mi ?
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster