/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +157 -8
    Ovvv yeeee GADUNLARI TORPAGA GOMELIM
    ···
    1. 1.
      0
      Helal et panpa

      Bu kadın şu anda tecavüz ettiği öğrencisi ile evli amk istersen bak
      ···
    2. 2.
      +5 -3
      Hatırlar mısın bilmem... bir süre önce: "Küçük kızla yatan erkek, ilişki kurduğu kızla evlenince hapisten çıksın," diye bir yasa önerisi geldi. Ve feministler az kalsın meclisi yıkacaklardı.

      Eskiden, bir erkek küçük bir kızı baştan çıkardığı veya cikse zorladığı zaman, toplum kızı erkekle evlenmeye zorlardı. Kız adamla evlenir ve belki, zamanla kocasını sevmeyi öğrenirdi. O zaman bu normal kabul ediliyordu. Toplum, iğfal edilen kıza: "Adam tenezzül edip seninle evlendiği için mutlu olmalısın," diyordu ve kız da, bunu kabulleniyordu.

      Bu çağda durum tersine döndü. Eskiden kadın değersiz sayılırdı, bugün erkek değersiz sayılıyor. Bize, taciz edilince bundan mutlu olmamız gerektiğini belletmişler.
      ···
      1. 1.
        +2 -1
        ister kadin ister erkek olsun, tecavüzcüyle evlenmek ne demek ya. Meşru oldu artik istedigin gibi evlilik içi tecavuz edebilirsin demek.

        Allah kadini erkeğe erkeğide kadina muhtaç kilmistir kimse kimseden daha değersiz değildir.

        insani değersizleştiren fikirleridir. Benim vücuduma benim rizam disinda kadin yada erkek zorla sahip olmaya çalisirsa bu hayvanidir, iğrençtir. Sevmem beklenemez.

        Tecavüz eden erkekler yüzünden değilde tecavüzcüsüyle evlenmeyen kadinlar yüzünden mi bozuldu toplum? Bu ayrimi yapmak lazim
        ···
      2. 2.
        +1
        Bi amlı tecavuzcu aranir
        ···
   tümünü göster