1. 1.
    +40 -4
    sözüm size binler. saatlerdir sözlükte taksim zirvenizi ve boz baykuşlar olarak belediye maçına girememenizi okuyorum. ve size bazı laflar hazırladım binler:

    1- atıngibtikleri siz gavatmısınız bizden olmayan insanların içinde kalabalık içinde "inci giber" diye bağırıyosunuz? sizin annenizin kardeşinizin yanında bikaç puşt küfürlü konusunca bile siz utanmıyomusunuz nası insanlarsınız dıbına koduklarım gibe sürülcek akıl yok sizde ayıp lan.

    2- bu konu çok tartışıldı ama ne olursa olsun şurda amlı olarak tabir ettiğimiz insanların yanındayken yüzyüze bakarken yine amlı diye çağırıyosanız sizin ta dıbınıza koyım. sözlüğü vegas gibi düşünün abaza bin kardeşlerim vegasta olan vegasta kalır misali burda konusulan burda kalsın. insan olun ki ne yüzünü ilk kez gördüğünüz kızlara "amlı" diye seslenin nede gidip taksimde, cevahir çıkışı halaskargazi(şişli) caddesinde inci giber diye bağırmayın bi daha düşünün.

    3- sözlük yazarları genelde uzun saçlı sakallı bıyıklı converse giyen, asosyal, saçma sapan yerlerde bira içen gibik tipler olarak bilinir ve kendileriyle muhabbet edilmez laftan anlamazlar muhabbetleri bayıktır falan sanılır genel olarak bari şu kanıyı değiştirmek için uğraş harcayın. madem biz inciyiz sadece gibmeyiz bunuda öğrenin.

    4- beyler, binler,amlılar bakın. nolursa olsun şu sözlük altında çok sıkı günler geçirdik sanal alemde baskın yaptık hayat gibtik ırz gibtik vatan gibtik eyalet gibtik milletin yüzünün rengini değiştirdik anketlerin dıbına koyduk bir çok şey yaptık. ama hepsi sanal alemde yapılmış adımızı duyurmuş faaliyetlerdi. at yannanları takmu var siz insanların içinde hala küfür ediyosunuz. diyelim taksimde "inci giber" dediniz elinize ne geçiyo binler? içinizde bastırılmış eziklikmi var yannanmı var zütünüze kacmıs neyin hırsını insanlardan almaya çalışıyosunuz? cevahiride birbirine katmışsınız haberinizi aldım* yapmayın dostlar kardeşler gibik dostlar amlılar böyle şeyler.

    5- şurada hepimiz dostuz sonuçta ben birine "senin taa dıbını skiyim derken" tabiki ciddi değilim. gibtim boşaldım deyince ciddi değilim bunları ciddiymiş gibi düşünüp gülebiliyoruz burda. ama bunları gerçekte bi düşünün amk hiç yakışık alıyomu milletin arasında?

    6- son sözümde ibb belediye destekleme planınızı çok sevdim bu hafta olsaydı gelecek haftalarda katılacaktım ama siz böyle gibik hareketler yaparsanız ne zirvenize katılırım ne maçınıza gelirm. "iyi o zaman gibtirgit yavşak" diyenleriniz kesin olacaktır şimdi. ama biraz daha düzelip sanalda hayat gibip gerçekte o şeklimizle yürüsek daha iyi değilmi bana gibtir çekeceğinize? kendinize gelin dostlarım ne gibim olursa olsun seviyorum sizleri.

    özet: özet mözet yok okuyucaksanız okuyun okumycaksanızda yine okuyun. önemli satırlar bunlar bence binler hepimiz için.

    illa özet isteyenler için @67 özet geçmiş:

    bence bu olayın özeti, küfürü gerektigi yerde edin, edilicegi zaman edilsin ama tam yerine gitsin hakettigi yere gitsin,mal olmayın zekice davranın, incinin bi farkı olsun, herkesin yüzü gülsün işte mk

    edit2: (bkz: cevahir/#18676516)

    şunuda okuyun binler
    ···
   tümünü göster