/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +149 -37
    içerde dizisi başladığından beri izliyorum . pazartesi günlerini iple çeker oldum.

    önceleri fark etmesem de bu dizi beni değiştirmeye başlamıştı. kendi kendime tak tak taka tak ritmini her yerde uygulamaya başladım.

    kapı çalarken bu ritim ile çalmaya başladım. sonraları oturduğumda elimle masaya vurarak bu ritmi tutmaya başladım. artık geri dönüşü olmayan bir yoldaydım.

    mahallede fetöcü biri var. işinden çıkarılmış. her gördüğümde içerde misin evlaaat diyorum.

    yetimhaneye gidiyorum ordaki çocuklarla ilgilenmek adına. bir tanesinin numarasını aldım. ankesörlü telefondanonu arayıp (tedbirliyim) meeeertt dayah arsızı meeeert diyorum. çocuk abi ben mert değilim diyor. aldırmıyorum. söyleyeyim mi lan aileni diyorum. benim ailem yok abi diyor. oglumm bi abin var lan diyorum. sonra tlefonu kapatıyor. galiba abisini sevmiyor bin.

    birileri tarafından yakalanmamak için iphonemi satıp bir tane 3310 aldım.

    kebapçı dükkanına gidip kebap yiyorum. ama biliyorum ki burası görünürde kebapçı. gerçekte mafyanın yeri.

    artık asker botu giyiyorum hep. saçlarımı 3 numara yaptım.

    uzun mont aldım çok cool şekilde geziyorum.

    geçen kendimi tutuklattım. müdürle görüşmem lazımdı. sorgu odasına girdik . müdüre kamerayı kapattırın müdürüm dedim. ne müdürü dıbınakoduğum deyip vurdu. ama biliyordum ki izleyenler anlamasın diye böyle yapıyordu. sordu senin derdin ne diye. müdürüm gibtirmeyin belanızı yeter deyip masaya vurdum ayağa kalktım. sırf daha inandırıcı olsun diye yapmıştım bunu. müdürüm beni tekme tokat dövdü. içeri attı amk.

    şu an hapishanedeyim muhtemelen yarın çıkaracak beni.
    ···
   tümünü göster