/i/Tespit

  1. 1.
    +5
    Çok ayrıştırıcı bir ülke olduk.. 1990 lı yıllarda 2005 lere kadar yaşadığım dönemlerde böyle bir ayrıştırıcılık görmedim. ya artık insanlara karışmaktan etki altına almaktan vazgeçin insanların inanışlarıyla görüşleriyle insanlara ken fikirlerinizi empoze edip baskı kurmayınn..

    din gibi güzel bir şeyi siyaset gibi pis bir şeye alet etmeyin, işte bu din siyaset devlet işlerinin birbirine sokulmaması Laikliktir. Yani sizin bildiğiniz Laiklik dinsizlik demek değildir. sizinkisi cahilliktir, bırakın artık insanları bırakın insanlar inançlarını rahat yaşasın evet bizler müslümanız islam dinine mensubuz ama dier dinlerede saygılıyız çünki islam horgörü dinidir. bence sizin bildiğiniz islam dini değil sizin bildiğiniz din islam ritüel'lerini almış sizinde bağzı uydurmalarınızla olan yeni bir din yaratmanızdır açıkca söylüyum.

    birisi çıkar santraç oynamak günahdır der. santraç oynayan dinden çıkar der. birisi çıkar annenin bile olsa diz kapağını görse tahrik olur der, birisi çıkar kadın kahkahası tahrik eder der, birisi çıkar hamile kadın sokaklara çıkmasın gören erkekleri azdırır der. Ulan bu sapıklıktır bu pislik birşeydir ya. hanginiz anasından tahrik oldu ? hanginiz hamile kadına nefsinizi uyandırdınız.?

    Ama sizler vakıflarda, tarikatlarda, yurtlarda 13 yaşlarında çocuklara tecavüz eden şerefsizlere ses dahi çıkartmadınız, sustunuz 13 yaşında çocukla evlenilir diye fetfa çıkarttınız sapık, pislik emellerinize dini alet ettiniz 15 gün önce van'da 13 yaşındaki kız çocuğu evlendirildi çocukluk yaşındayken anne oldu onun bile 3 aylık bebeğine kundaktaki bebeğine tecavüz ettiniz.. sizlerden iğreniyorum tiksiniyorum nefret ediyorumm

    Benim dinim islam böyle bir din değil.. benim gözümde bütün insanlar aynıdır aleviside, sünniside, hristiyanıda. hepsi insan benim dinim banadır onun dini onadır. hepimiz tek bir allahı bildikten sonra benim için sorun yoktur..

    Saygılarımla..
    ···
   tümünü göster