/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +12 -2
    Üç buçuk yıllık bir ilişkim vardı, çok mutluyduk hatta nişanlıydık da. Bugün olanlar oldu. Sabah telefonuma gelen bir mesaj ile uyandım, klagib günaydın mesajıydı, sevgilimden. Saat 12 sularına kadar her şey normal ilerledi. ikiz kardeşim var beyler, üç aydır biri ile çıkıyodu. Çıktığı kızın önceden bana aşık olduğunu öğrendim ama kardeşime söylememiştim mutluluğu bozulmasın, belki kız artık bana bir şey hissetmiyordur diye. Bu gün de sevgilim ile buluşacaktık. Benden yarım saat kadar önce, ikiz kardeşim (adı Burak olsun) evden çıktı. Daha sonra ben de sevgilim ile buluşmak üzere evden ayrıldım. Durakta otobüs beklerken telefonum çaldı. Arayan Ilgın(sevgilim)di.
    Ilgın:I Ben:B
    I:Sen neredesin Ezra Fitz!
    Sesi çok yüksek çıkıyordu.
    B:Duraktayım, otobüs bekliyorum, buluşacaktık ya
    I:Anlaşılan yanında yeni sevgilin de geliyo? Bunu baştan söyleseydin ya, başkasını seviyorum diye. Konuşacak bi şey mi kaldı niye geliyorsun sen?
    B:Ilgın ne diyosun sen? Sen buna ihtimal verebiliyo musun? Ne kızı? Kimden bahsediyosun sen? Ben karaktersiz miyim?
    I:Ben bilemiyorum artık, o kıza sorarsın bunları
    B:Ulan sen ne kızından bahsediyosun
    Baya sinirlenmiştim beyler kız suratıma kapattı sonra WhatsAppa girmek aklıma geldi bana o akıl almaz görüntüyü attı. Kardeşimin sevgilisi, kardeşim ile öpüşürken fotoğraf çekilmiş ve onu benim sevgilime atmış bir iki oynama yaparak. Yani fotoğraftaki ne kadar dikkatli bakılırsa bakılsın her açıdan benmişim gibi duruyor. Neyse ben bunu yediremedim beyler gittim kardeşimin ve sevgilisinin olduğu Cafeye gittim, ortamı dağıttım baya bağırdım çağırdım, o sırada da ortama Ilgın geldi
    istek gelirse devam ederim beyler
    ···
   tümünü göster