/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3
    herşeyin sebebi bir sigara değildi belkide,ama herşey bir sigarayla başladı... bilsem böyle olacağını, yıllarımın heba olacağını bırakırdım...

    öncelikle tamamen gerçek olduğunu belirtiyorum. belki inanmayabilirsiniz ama yine de bunh saygı çerçevesi içinde yapmanızı istiyorum.

    her zamanki gibi oturuyorum evde işim gücüm yok tabi o zamanlar çalışmıyorum. saat gece 1 i geçiyor. babam hükümete sövüp sövüp kapattı televizyonu.ben yatıyorum oğlum iyi geceler dedi. sana da iyi geceler dedim yattı babam biraz telefonu kurcalayıp çıktım balkona.

    sigaramı içtim ama dün bıraktığım kül tablası yoktu etrafta. yine annem aldı dedim içimden döktüm aşağı külünü geçtim biraz daha oyalanıp yattım.

    gördüğüm rüya biraz garip bir rüyaydı. evimizin arkasını kazıyordum ve içinden gözler ve küçük bebek kolları gibi materyaller çıkıyordu. uyandığımda kan ter içindeydim ve sap kolumda tırnak izi gibi bir iz gördüm fakat tırnak yeme alışkanlığım vardı ve bu izi ben yapamazdım. biraz ürkmüştüm açıkçası.

    dokunduğumda yara hemen soyuldu ve kan akmaya başladı.

    bu durum üzerinde fazla durmadım. öyle herşeyi fazla takacak biri değildim. yine gece oldu fakat ben balkonda içmedim sigaramı. babam ve annem yatınca açtım pencereyi yaktım sigarayı.

    içtim biraz sonra pencereden sokağı izlemeye başladım.

    sokak lambalarını nedense sönmüş gördüm, biraz etrafı izledim. lacivert,siyah arabaların arasında onu gördüm.

    belki onlarla ilk karşılaşmamdı ama hiç son olmayacaktı.

    birkaç dinleyen olursa devam edicem arkadaşlar ortalara doğru tehlike arz etmeyecek şeylerin capslerinide atacağım. yarım bırakmayacağım.
    ···
   tümünü göster