/i/Kültür Sanat

  1. 1.
    +11 -9
    lan bebe, bi gibtir git lan... senin yoldaşına da sana da...

    ulan kendi tarihinizde yüzlerce insan var örnek alınacak, okunacak, gururlanacak; çıkmış stalin hitleri yenmiş de çığır açmış da bilmem ne. sizden varya bi gib olmaz ben diyeyim bak.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      F*şo, lütfen.
      ···
      1. 1.
        -1
        Stalin bir Rus milliyetçisi değildi, hatta kendisi de bir Rus değil; bir Gürcü idi. Stalin, 2. Dünya Savaşını kazanmak adına birtakım tavizler verdi; ve bunun sonucunda senin de bahsettiğin yayılmacı politikayı izledi. Bu onu başarısız kılmaz; zira hayatındaki en önemli başarısı olan 2. Dünya Savaşındaki zaferini ABD'ye açmış olduğu cephe sayesinde elde etti.

        Son söylediklerin konusunda biraz haklısın. Ben hâla çok başarılı bir komutan olduğu görüşündeyim; ama biraz paranoyak olduğunu ve bunun neticesinde hem orduya, hem SSCB'ye hem de kendine zarar verdiğini düşünüyorum.
        ···
      2. 2.
        +1
        stalin yapınca yayılmacı politika, türk liderler yapınca barbarlık saldırganlık ... kaypak zütlüler sizi. sen 2. dünya savaşı tarihini medal of honor dan ya da battlefield dan öğrenmişsin galiba gibik kardeşim. ama şu bir gerçek, eğer amerika savaşa müdahil olmayıp desteklemeseydi, rusya inceden babayı alırdı.
        ···
    2. 2.
      -2
      Ulan Atatürk hariç bana bir lider göster örnek alabileceğim Şuan özgürce nefes alabiliyorsan bunu Stalin ve onun kızıl ordusuna borçlusun
      ···
      1. 1.
        +2
        Ahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahaahhaaha
        ···
    3. 3.
      +2 -1
      lan hakkat neandartalsin lan sen. güldürme amk akşam akşam.

      ne stalini ne kızılordusu sen nerde neyin kafasını yaşıyon lan andaval çöplüğü.

      bak sana lider göstereyim dur; mete han, atilla, kür şad, ilteriş, alp arslan, süleyman şah, fatih, kanuni, yavuz, mustafa kemal ...

      bunlara daha onlarca ekleyebilirsin. bunların pek çoğu devlet kurmuş dirlik sağlamış adamlar. senin stalin dediğin çapulcu, kendi zütüne bile sahip çıkamamış bir köpektir.

      salak salak davranmayı kesin, özünüze dönün. sığırcık yavruları sizi.
      ···
      1. 1.
        0
        Ulan onlar devler kurmuş sağa sola saldırmış savaşmış sıradan insanlar Atatürk hariç ama Stalin dediğin adam kimdir nedir bir öğren savaşı Naziler kazansaydı ne olacağını düşün Nefea alıyorsan Stalin ve Kızıl ordusuna borçlusun bunu. Hatta Lenin Ekim devrimini yapmasa Kurtuluş Savaşı diye bir şey olmayacaktı. Cahilliğin lüzmu yok. Oku öğren andaval
        ···
      2. 2.
        +2
        neandartal * hadi koçum, inceden şu taraftan bi uza. kızıl ordunu falan gibtirtme şimdi. o akşamları içtiğiniz şeyden de çok içme. bak kalıcı hasar yapıyo, biraz azalt.
        ···
      3. diğerleri 0
    4. 4.
      0
      Stalin'e saygı ve sevgi duyduğum gibi Türk önderlere de aynı şekilde saygı ve sevgi duyuyorum. Lakin, Stalin'e karşı tavrın kabul edilemez. Halkların Önderi Yoldaş Stalin, tüm dünyayı Nazi felaketinden kurtarmış bir önderdir. Eğer 2. Dünya Savaşında SSCB düşseydi sıra Türkiye'ye gelecekti.
      ···
    5. 5.
      0
      Çok haklısın iv olric kardeşim
      ···
    6. 6.
      0
      sıra türkiye ye hiçbir zaman gelmeyecekti, gelemezdi. hitler türkiye yi işgal etmekten her daim çekinmiştir. savaşa müdahil olmasını da istememiştir. ayrıca amerika duruma müdahil olmasa, o savaştan ruslar bu kadar rahat sıyrılamazdı koçlar.
      ···
    7. 7.
      0
      Aldığın her nefesi Stalin'e borçlusun bunu unutma
      ···
    8. 8.
      0
      Hitler'in Türkiye'den çekinme sebebi ne Allah için şöyle. Stratejik konumu itibariyle dünyanın en önemli bölgesine sahip olan bir ülkeyi hiç kimse elinden kaçırmak istemez.
      ···
    9. 9.
      0
      Gençler ayıp ama Mahir abimizi unutmayın
      ···
    10. diğerleri 7
   tümünü göster