/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +5 -1
    1 - Galatasaray - Avrupa Yakası
    Burhan Altıntop u sabrinin canlandıracağı kesin , ayrıca dizi kadrosunda sürekli yenilenmeler olsa da her zaman reytingi olan bir diziydi , Volkan Selin şesu gibi ana karakterler gitmişti , Drogba Melo gibi adamlar gitse de Gs bir şekilde kupalar almaya devam etti.

    2 - Fenerbahçe - Bizimkiler
    Bu efsane diziyle Fenerbahçenin ortak noktası dizideki karakterlerin % 90 ının şerefsiz , gurursuz , çakal , kurnaz olması ... Sabri Bey de Aziz Yıldırım .))

    3 - Beşiktaş - Çocuklar Duymasın
    Bu diziyle beşiktaş arasındaki benzettiğim durum ise Fikret Orman ın disiplinli ve kurnaz duruşu. Çocuklar duymasında Meltem ve Haluk çocuklar etkilenmesin diye mutfakta tartışıyorlardı , Fikret Orman da bazı futbolculara fazla para verdiği ama basına az söylediği , diğer çocuklar duymasın diyormuş çakal

    4- Trabzonspor - Kaygısızlar
    Bu takımda olanlar beni her daim güldürüyor tıpkı dizi gibi , kadronun yarısını trabzonsporlular bile sayamaz her sene değişen hoca vs vs memnun un karıları ve çocukları gibi kalabalık ama kuru gürültü

    5- Bursaspor - Ekmek Teknesi
    Bu takım her kesimden insana hitap ediyor , Dik duruş Fırıncı babasıda vardır Dümenci Cengiz i de , Kirli gibi gamsız olanı da vardır Korkut gibi atarlı seyircisi de , sevmeyeni olduğu gibi seveni de çoktur bu takımın.
    ···
   tümünü göster