/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    0
    Ben dilimle her zaman gurur duyuyorum bu böyle biline ama şunlardan var ki Allah ha şah tanrı diye hitap edilerek dua lar okunması yani Türkçe şekilde günaha kaçar bunuda din alimleri tartışmıştir hatta sana bir olay anlatayım bir gün bir evin çatısında Kur'an Kerim kitabımız altında Türkçe meali farklı bir şekilde yazılmıştır ve tahta kurtları o yazilari yemiştir bak kardeşim zaten inaniyorsan inanırsin dediklerimi anlarsın bu arada daha iyi araştır bence Abdülhamit e fazla yükleniyor sunuz yalan haberdir bu ismet inönü devrinde okutulmuştur.
    ···
    1. 1.
      0
      Rab kelimesini kullanıyorsun kardeş o nolacak ? Rab farsçadır...

      ahahahah kurtlar kemirmiş ahahah lan arapça kuranı kurtların oraya koy bak bakalım yemiyolar mı , doğal olay lan o (: din alimi dediklerin kimki onlar karar verebiliyor ? Zamanında Hz.muhafazidin torununu öldüren adamın halife olmasına bile ses çıkarmamış bir din camiasından bahsediyoruz burda... Kuranı kerim ve hadis (çoğu hadis din adamları (!) tarafından uydurulmuştur) dışında kaynak almak küfür değil midir ?
      Ayrıca Türkçe ezan konusu Abdülhamide yüklenmek niye olsun lan , çarşafı da yasaklayan abdülhamiddir , rahibelerden gelme olduğu için yasaklamıştır... biraz araştırın
      ···
   tümünü göster