/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +17 -98
    http://imgim.com/image/3140incix213224.jpg

    Her vajinanın özgün bir felsefesi vardır ve görüntüsü kadının karakterini belirler. Örneğin; Küçük ve ince çizik vajinası olan kızlar sinsi, dış dudakları fil kulağı gibi büyük olanlar açık sözlü, etli olanlar ise gizemli kadınlardır.

    Vajinamı övmek gibi olmasın ama onu ilk görenler şaşkınlık içinde "fotoşap mı bu" diye sorarlar. Ama kocam olacak adam ne benim, ne de güzel ve özgün vajinamın kıymetini bildi. Ben duygularımı kontrol edebilirdim ama vajinam asla. Hiçbir vajina söz dinlemez, kural tanımaz, gelenek töre takmaz. Benimkisi de zaten doğuştan ekstra isyankardı. Kocamı evliliğimin 7. ayında aldattım. Evliliğim bitmişti ve buna karar veren ben değil, masum vajinamdı. Evi terk ettim ve kocamı kısa bir süre sonra aldattım. Şu an Zerre kadar pişmansam ne olayım..

    Hepiniz günün birinde evleneceksiniz ve hepiniz evlilik sendromu yaşıyorsunuz. Acaba bakire mi, acaba benden önce elletti mi, diktirdi mi, acaba aldatacak mı soruları ile hayatınızı karartacaksınız...

    Dilerseniz sizlere bütün içtenliğimle bir kadın niçin aldatırı anlatmak istiyorum. isyankar bir vajinayı nasıl terbiye edeceğinizi, bir kadinin sadaketini nasıl sağlayacağınızı anlatacağım. Burada yazacaklarım itiraflarım olacak ve tüm yaptıklarımı sizlere dürüstçe aktaracağım.
    ···
   tümünü göster